facebook

Yksityinen kuumailmapallolento

Tämä tarjous antaa sinulle:

Yksityisellä kuumailmapallolennolla saat VIP-kohtelun: voit itse valita, mistä lähdette lentoon ja kenen kanssa haluat kuumailmapallon kyydissä olla! Kuumailmapallo lennättää sinua ja ystäviäsi ilmojen halki. Pääsette nauttimaan upeista maisemista ja rauhallisesta lennosta. Kokeneet lentäjät takaavat turvallisen lentoelämyksen.

Kuumailmapallolento kestää noin tunnin. Vallitsevat tuuliolosuhteet ovat oleellinen asia lentoa suunniteltaessa. Keväällä ja kesällä sopivaa lentoaikaa on aikainen aamu heti auringonnousun jälkeen ja illalla auringon tehon jo laskiessa. Myöhemmin syksyllä ja talvella lento on mahdollista järjestää valoisaan päiväsaikaan.

Myös lentoonlähtöä edeltäviin valmisteluihin on varattava noin tunti, sillä pallon virittäminen lähtökuntoon vie harjaantuneeltakin avustajajoukolta suunnilleen puoli tuntia ja useimmiten siirtymisiin kokoontumispaikalta lopulliselle lähtöpaikalle on varattava aikaa.

Saatavuus: Kuumailmapallolennot toteutetaan kesällä iltaisin (aloitus n. klo 20.00) tai aikaisin aamulla (aloitus n. klo 5.00), jolloin tuuli on kuumailmapallolennolle suotuisa. Lentotapahtumat järjestää kuumailmapallolento.fi.

Tietoja viihteestä
Osoite: "kuumailmapallolento.fi" - Lahti, Mäntsälä
Kesto: 1 tunti
Henkilöt: 1-5
Vaatteet: On suositeltavaa ottaa mukaan lämpimiä vaatteita
Kupongin vahvistus: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Lämmin kausi
Maa: Suomi
Suomen alue: Päijät-Häme, Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Lahti, Mäntsälä
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Lahjakortin kieli:: Liettua
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto ja rahat takaisin -takuu

1 520,00 €

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Kommentit