Ahlaisten alpakkapatikka

Tuotetiedot

Hinta 160,00 € / ryhmä (sis. alv 24%)
Paikkakunta

Kysyttävää palvelusta?

Heitä huolesi ja lähde alpakkapatikalle nollaamaan...

Käännä selkäsi maailman suorituskeskeisyydelle ja lähde alpakoiden kanssa luontoon pysähtymään. Alpakat ja kaunis luonto yhdistelmänä on ihanan rauhoittava ja herättelevä kokonaisuus, jota voi lämmöllä suositella jokaiselle henkistä hyvinvointiaan vaalivalle, eritoten henkisestä kuormituksesta, uupumuksesta, stressistä, ahdistuksesta ja masennuksesta kärsivälle. Alpakoiden seura on kevyttä, hyväksyvää ja aitoa, todellista luonnon omaa terapiaa!

Ahlaisten patikka lähtee Humisevan Harjun alpakkatilalta ja kiertää kauniissa Ahlaisten perinnemaisemissa, pääosin hyväpohjaisilla teillä. Reittiin liittyy myös pieni metsäosuus, jossa kuljemme metsäkoneuraa pitkin. 

Retken päätteeksi ruokailemme Humisevan Harjun alpakkatilalla asiakkaille varatussa vanhassa tallitilassa, jonne on myös tilan alpakkaemillä ja vasoilla vapaa pääsy. (Huomaathan, että tila ei ole lämmitetty, joten viileämpänä aikana täytyy muistaa pukeutua riittävän lämpimästi. Tilassa on lämpimiä vilttejä ja taljoja asiakkaiden käytössä.)

Lounasvaihtoehdot ovat yleensä helppoja ja yksinkertaisia yhden lajin tarjoiluja, kuten esimerkiksi itse leivottua pizzaa, tai kermaista linssikeittoa. Lisäksi smoothieta, sekä jälkiruokakahvit /-teet itse leivotun mutakakun kera.

Sisältö:

· Opastus eläinten käsittelyyn, sekä tietoa ja tarinoita alpakoista ja alpakkatilan arjesta, sekä tutustuminen alpakkatila Humisevaan Harjuun.

· N. 1,5h retken alpakoiden kanssa Ahlaisten maalaismaisemissa.

· Lounas, sekä jälkiruokakahvitus suloisten alpakoiden keskuudessa.

Ahlaisten retki soveltuu kohtuullisen kunnon ja kehonhallinnan omaavalle. Etenemme rauhallisesti. Ikärajaa ei varsinaisesti ole, mutta aikuisten tulee huolehtia, että lapset jaksavat koko retken olla mukana. Eläimestä on iso vastuu, joten aikuisen tulee taluttaa eläintä lasten kanssa. Ottakaa yhteyttä suoraan palveluntuottajaan, niin voimme sopia kaikesta paremmin tapauskohtaisesti. Ei sovellu liikkumisen apuvälinettä käyttävälle, tai lastenvaunujen kanssa kulkemiseen. Tärkeää tietoa elämyksestä

Tärkeää tietoa elämyksestä 

Sijainti: Ahlainen, Pori

Vaatteet: Ulkoiluun sopivat, säänmukaiset vaatteet.   

Kesto: n. 3h yhteensä (retken osuus n. 1,5h).   

Osallistujat: 2 hlö. Ryhmässä voi olla mukana muitakin henkilöitä, yhteensä ryhmän koko 2-10 hlö.  

Sää: Retki on järjestettävissä lumettomaan aikaan, huomioimme säävarauksen.

Lisätiedot: 

· Osallistujilta vaaditaan kohtuullista kuntoa ja kehonhallintaa, sekä omia tapaturmavakuutuksia

· Ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot huomioidaan lounaan suunnittelussa, ilmoitathan ne varatessasi.

· Lisäpalveluna valokuvaus retkellä hintaan 50€. Kuvat muokataan kevyesti ja lähetetään haluttuun sähköpostiin. Kysy lisää!

· Erityisesti viikonloppupäivät täyttyvät nopeasti. Varatkaa retkenne mahdollisimman pian. Näin teillä on paremmat mahdollisuudet saada elämyksenne toivomananne ajankohtana.