teemakuva

Alpakkapatikka Joutsijärven luontopolulla

Tuotetiedot

Hinta 190,00 € (sis. alv 24%)
Kesto n. 4-5 h. Pituus 4,2 km
Paikkakunta
Henkilömäärä: 95,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Luontoelämyksesi saa täysin uuden mausteen katsoessasi silmästä silmään Etelä-Amerikan jalointa olentoa. Tervetuloa hurmaantumaan patikoinnista ihanien alpakoiden seurassa!

Koe aito voimaantuminen. Alpakkapatikka on uusinta uutta ja se on Green Carea parhaimmillaan, joka takaa hauskat muistot vielä vuosienkin päähän. Retkikohteemme Joutsijärvi on aito erämaajärvi Satakunnan sydämessä, joka luonnontilaisine rantametsineen tarjoaa mitä parhaimmat puitteet kokea Suomen puhdas luonto ja vaikuttua sen hiljaisuudesta ja upeasta lajistosta. Joutsijärvellä esiintyy mm. useita petolintulajeja.

Patikoimme halki metsän. Rauhoitumme tuokion laavulla suon laidalla maittavan laavulounaan kera ja nautimme taianomaisesta hiljaisuudesta.

Alpakkapatikka on mitä parhain lahja ystävälle, ikimuistoinen tapa viettää aikaa perheen tai tuttavapiirin kanssa, sekä työhyvinvointiasi lisäävä vaihtoehto viettää ikimuistoinen tyky/tyhy­‐päivä! Asiakkailta vaaditaan kohtuullista kuntoa ja kehonhallintaa, sekä omia vapaa-­ajan tapaturmavakuutuksia.

Alpakkapatikkaa ei suositella pienille lapsille. Patikkamatka on liian pitkä pienille lapsille, eivätkä alpakat ole pienten lasten käsiteltäviä. Hyvin pienen lapsen kanssa voi tulla toki siten, että lapsi on kantorepussa matkan ajan. Esim. 6-vuotias on itse jo kävelevä, mutta ei jaksa kävellä niin pitkää matkaa. Alpakalla ei voi ratsastaa. Jos pieni lapsi tulee kantorepussa mukaan, ei hänestä tarvitse maksaa maksua.

Lisätiedot

Osallistujamäärä: 2-10 henkilöä. Ryhmässä voi olla muitakin henkilöitä mukana.

Pukeutuminen: Ulkoliikuntaan sopiva.

Saatavuus: Toukokuun alusta elokuun loppuun.

Sijainti: Kullaa, Joutsijärvi.

Lahjakortti voimassa: 12 kk.