teemakuva

Crosskart-kokeilupaketti

Tuotetiedot

Hinta 350,00 € (sis. alv 10%)
Kesto Aikaa kannattaa varata ainakin tunti yhdelle henkilölle.
Paikkakunta
Henkilömäärä: 350,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Elämys alkaa kalustoon tutustumisesta ja turvaohjeista. Ensimmäisessä ajovaiheessa asiakas tulee ralliauton kyytiin. Tässä vaiheessa esitellään rata, suunnitellaan ajolinjoja ja otetaan tuntumaa radan eri kohtiin ja vauhtiin, 3-5 kierrosta.

Toisessa vaiheessa asiakas hyppää itse hurjan CrossKart-auton ohjaamoon ja ajaa sillä kaksi 6 minuutin vetoa. Lopuksi asiakas istuu uudelleen ralliauton kyytiin, ja otetaan vielä tuntumaa kilpavauhtiin rallicross-radalla.

Tässä elämyksessä asiakas saa kokeilla nopeinta rallicross-radoille tarjolla olevaa kalustoa.  Crosskart -autolla pääsee todella hyvin konkreettiseen tuntumaan kilpaa ajamisesta ja omista taidoistaan.

Crosskart-autot ovat 750-kuutioisia.

 

Lisätiedot

Osallistujamäärä: 1-8 henkilöä. Käytettävissä on yksi Crosskart-auto.

Sää: Rankkasateiden varalta on säävaraus, jolloin tapahtuma siirretään toiseen ajankohtaan.

Pukeutuminen: Vapaa.

Saatavuus: Pääsääntöisesti ympäri vuoden. Ajoajat ovat arkipäivisin 12-20 ja viikonloppuisin 12-18. Palvelu ei ole saatavilla kelirikkoaikoina joulukuussa ja huhtikuussa.

Sijainti: Loppi Saukkolan EK.

Ajokortti: Ajokortti tulee olla suoritettuna, mutta jos se jostain syystä on väliaikaisesti poissa, se ei estä ajamista. Käytännössä tällä varmistetaan se, että ajamaan tulevilla henkilöillä on jokin ymmärrys auton ajamisesta ja voivat siis pärjätä myös tällaisella rajummalla laitteella.

Erityisehdot: Liikennevakuutuksen piiriin kuulumattomissa, itse aiheutetuissa vahingoissa omavastuun yläraja on 8000 euroa.