teemakuva

Crosskart-tutustumisajo

Tuotetiedot

Hinta 190,00 € (sis. alv 10%)
Paikkakunta
Henkilömäärä: 190,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Elämys alkaa kalustoon tutustumisesta ja turvaohjeista. Sen jälkeen asiakas pääseekin heti kokeilemaan miltä tuntuu tällä hetkellä nopein Rallicross-radoille käytettävissä oleva kalusto.

Asiakas ajaa ensin 6 minuutin mittaisen ensitutustumisen, ja pienen hengähdystauon jälkeen vielä toisen 6 minuutin suorituksen.

Tällä kalustolla tuo tauko on todella tarpeellinen, sillä elämyksen vauhdikkuus todellakin hengästyttää. Vaikka auton 150 hevosvoimaa tuntuu suurelta suhteutettuna vain 315 kilon painoon, on Crosskart yllättävänkin helposti hallittavissa. Crosskart-autot ovat 750-kuutioisia.

Lisätiedot

Osallistujamäärä: 1-8 henkilöä. Käytettävissä on yksi Crosskart-auto.

Sää: Rankkasateiden varalta on säävaraus, jolloin tapahtuma siirretään toiseen ajankohtaan.

Pukeutuminen: Vapaa.

Saatavuus: Pääsääntöisesti ympäri vuoden. Ajoajat ovat arkipäivisin 12-20 ja viikonloppuisin 12-18. Palvelu ei ole saatavilla kelirikkoaikoina joulukuussa ja huhtikuussa.

Sijainti: Loppi Saukkolan EK.

Ajokortti: Ajokortti tulee olla suoritettuna, mutta jos se jostain syystä on väliaikaisesti poissa, se ei estä ajamista. Käytännössä tällä varmistetaan se, että ajamaan tulevilla henkilöillä on jokin ymmärrys auton ajamisesta ja voivat siis pärjätä myös tällaisella rajummalla laitteella.

Erityisehdot: Liikennevakuutuksen piiriin kuulumattomissa, itse aiheutetuissa vahingoissa omavastuun yläraja on 8000 euroa.