teemakuva

Crosskarting-ajot

Tuotetiedot

Hinta 344,00 € (sis. alv 10%)
Kesto n. 1,5 h
Paikkakunta
Henkilömäärä: 43,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Crosskartingissa pääset nauttimaan vauhdista mäkisellä ja mutkaisella peltoradalla. Crosskarting-ajot järjestetään Lammin radalla. Keväästä syksyyn kartingia ajetaan hiekkapinnalla ja talvella nastarenkailla jääradalla.

Crosskartit ovat nelipistevöin, kuppi-istuimin ja turvakaarin varustettuja autoja, joissa on 620 cc. nelitahtimoottori, 20 hv. Crosskarteja on käytössä 5 kappaletta, ajoaika on 10 min/hlö. Ajanoton hoitaa tietokone, joten jokainen saa omat kierrosaikansa myös tulostettuna.

Lisätiedot

Yleisohjeet osallistujille: Alkoholijuomien nauttiminen ennen ajoa ja sen aikana ei ole sallittua. Alkoholin promillemäärän tulee olla nolla. Omavastuu vaurioista, jotka kuljettaja aiheuttaa ohjeiden vastaisella toiminnalla (esim. auton kaataminen) on 150 €.

Osallistujamäärä: Crosskarting-ajot järjestään 8-30 henkilön ryhmälle. Alle kahdeksan henkilön ryhmälle ajot onnistuvat myös, mutta hinta määräytyy kahdeksan henkilön mukaan.

Sää: Kartingissa on säävaraus. Runsaalla vesisateella rata menee liian pehmeäksi, jolloin ajoja ei voida järjestää.

Pukeutuminen: Kartingia varten saatte paikan päältä käyttöönne ajohaalarit, käsineet, kypärät ja ajolasit. Tarvitsette omat ulkoilujalkineet. Haalarin alle kannattaa varata esim. t-paita ja verkkarit.

Saatavuus: Ympäsi vuoden. Keväästä syksyyn ajetaan hiekkapintaisella radalla ja talvella jäädytetyllä radalla.

Erityistiedot: Varsinaista painorajaa osallistujalle ei ole käytössä. Ylärajana on yleensä vaatekoko 62 - 64, paljon riippuu notkeudesta, sillä autoon pujottautuminen on ratkaisevaa.