teemakuva

Crosskarting kilpailu

Tuotetiedot

Hinta 340,00 € (sis. alv 10%)
Kesto riippuu osallistujamäärästä, yleensä 1 - 1,5 h
Paikkakunta
Henkilömäärä: 85,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Crosskartingissa pääset nauttimaan vauhdista mäkisellä ja mutkaisella peltoradalla. Radan pituus on noin 400 m. Crosskarting kilpailut järjestetään Lammin radalla. Keväästä syksyyn kartingia ajetaan hiekkapinnalla ja talvella nastarenkain jääradalla.

Crosskartit ovat nelipistevöin, kuppi-istuimin ja turvakaarin varustettuja autoja, joissa on 620 cc. nelitahtimoottori, 20 hv. Crosskarteja on käytössä 5 kappaletta.

Ajot ajetaan noin viiden auton erissä. Ensin ajetaan harjoitusjakso ja heti sen perään aika-ajokierrokset. Seuraavaksi ajetaan finaalit, joihin ajajat määräytyvät aikojen mukaan. Jokainen ajaja on radalla ensin 10 min yhdistetyn harjoitus ja aika-ajon, ja sitten 10 min finaalilähdön. Ajoaikaa tulee jokaiselle kilpailijalle 2 x 10 min. Ajanoton hoitaa tietokone, joten jokainen saa omat kierrosaikansa myös tulostettuna.

Lisätiedot

Yleisohjeet osallistujille: Alkoholijuomien nauttiminen ennen kilpailuja ja kilpailujen aikana ei ole sallittua. Alkoholin promillemäärän tulee olla nolla. Omavastuu vaurioista, jotka kuljettaja aiheuttaa ohjeiden vastaisella toiminnalla (esim. auton kaataminen) on 150 €.

Osallistujamäärä: Crosskarting kilpailu järjestään 4-15 henkilön ryhmälle.

Sää: Kartingissa on säävaraus. Runsaalla vesisateella rata menee liian pehmeäksi, jolloin ajoja ei voida järjestää.

Pukeutuminen: Kartingia varten saatte paikan päältä käyttöönne ajohaalarit, käsineet, kypärät ja ajolasit. Tarvitsette omat ulkoilujalkineet. Haalarin alle kannattaa varata esim. t-paita ja verkkarit.

Saatavuus: Ympäri vuoden. Keväästä syksyyn ajetaan hiekkapintaisella radalla ja talvella jäädytetyllä radalla.

Erityistiedot: Varsinaista painorajaa osallistujalle ei ole käytössä. Ylärajana on yleensä vaatekoko 62 - 64, paljon riippuu notkeudesta, sillä autoon pujottautuminen on ratkaisevaa.