teemakuva

Elämysristeily Saimaa-Super-Sightseeing

Tuotetiedot

Hinta 450,00 € / ryhmä (sis. alv 10%)
Kesto 4 h
Ryhmäkoko 10
Paikkakunta

Kysyttävää palvelusta?

Onko mitään ihanampaa kuin Suomi, kesä ja Saimaan aallot?

Vietä ihana kiireetön kesäpäivä Saimaalla mukavalla sähköaluksella kaverien tai perheen kanssa.  Kaikki viihtyvät mukavassa katetussa aluksessa, mutta parhaiten tämä sopii aikuisporukalle, joka ei pitkästy vaan osaa nauttia kesästä ja ottaa kaiken irti risteilystä.  Ja mikä parasta, olitpa missä tahansa pohjoisen Saimaan alueella niin läheltäsi löytyy sopiva kohde, jonne me tuomme aluksen. Sinun tarvitsee vain tilata ja ”astua laivaan”.

Voit ottaa retkelle omat eväät, ja alkoholin kohtuukäyttö sallitaan (suosittelemme mietoja juomia, huomaa kuitenkin että emme ota alukseen korikaupalla alkoholijuomia)

Risteilyn aikana ajelemme kiireettömästi luksustyyliin ja nautimme upeasta järviluonnosta, kuuntelemme luonnon ääniä ja tähyilemme kalasääskiä, joutsenia ja saimaannorppia. Opas kertoo Saimaan historiasta ja luonnosta ja viihdyttää teitä haitarinsoitolla halutessanne. Matkan varrella voidaan rantautua vähän jaloittelemaan ja pissitauolle.

Lisätiedot

Osallistujamäärä:
1-10 hlö (ei sovi liikuntarajotteisille, ei lemmikkieläimiä).

Sää: Onnistuu säällä kuin säällä.

Pukeutuminen: Säänmukainen vaatetus.  Alus on säältä suojattu.

Saatavuus: 10.5-30.9.

Sijainti: Risteily voidaan toteuttaa monissa kohteissa, joista valitsette mieleisenne tilaushetkellä. Saatte etukäteen tarkat tiedot lähtöpaikasta, jossa kippari odottaa aluksen kanssa.  Lähtöpaikat (suluissa järven nimi):  Anttola (Luonteri), Enonkoski (Enonvesi), Haukivuori (Kyyvesi), Heinävesi (Kermajärvi, Juojärvi, Ruokovesi), Joroinen (Joroisselkä, Haapavesi), Kuopio (Kallavesi), Leppävirta (Unnukka, Koirus, Sorsavesi), Mikkeli, Rantasalmi (Haukivesi), Savonlinna (Haukivesi, Pihlajavesi), Savonranta (Orivesi), Tuusniemi (Suvasvesi), Varkaus (Haukivesi, Unnukka).