teemakuva

Farmersgolf

Tuotetiedot

Hinta 80,00 € (sis. alv 10%)
Kesto n. 2 h
Paikkakunta
Henkilömäärä: 20,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Farmersgolf on uusi ympärivuotinen ulkoilmaharrastus, joka sopii kaikille ilman ennakkoharjoittelua. Peliä pelataan joukkueittain toimivan maatilan heinäpellolle ja metsään tehdyllä 10-reikäisellä kentällä. Kierroksen pituus on n. 2 km, ja sen pelaaminen kestää noin kaksi tuntia.

Pelin säännöt:

Farmersgolf-kentällä on 10 väylää. Reikien välimatka on 200–350 m, ja reiät on merkitty kentälle punaisilla lipuilla. Maila on lyöntivarrella varustettu puukenkä, ja pallo on ilmatäytteinen nahkapallo.

Farmersgolfia pelataan joukkueittain siten, että jokaisessa joukkueessa on max 5 jäsentä. Ensimmäinen joukkue aloittaa pelin aloitusalueelta, minkä jälkeen vuorollaan muut joukkueet lyövät avauslyöntinsä. Se joukkue, jonka pallo on kauimpana reiästä, on aina lyöntivuorossa. Joukkueen jäsenet lyövät palloa vuorotellen. Seuraavalle väylälle siirrytään, kun kaikki joukkueet ovat lyöneet pallonsa reikään. Seuraava väylä aloitetaan 4 m edellisestä reiästä uuden reiän suuntaan. Näin jatketaan, kunnes kaikki 10 väylää on pelattu. Palloa saa aina siirtää mailan pituuden verran muihin paitsi reiän suuntaan. Mikäli pallo menee ojaan, heinikkoon tai muualle väylän ulkopuolelle, saa sen halutessaan siirtää samaan kohtaan väylälle. Tästä merkitään joukkueelle kuitenkin yksi lisälyönti. Joukkueiden lyönnit lasketaan tuloskortille, ja pienimmällä lyöntimäärällä radan selvittänyt joukkue on voittaja.

 

Lisätiedot

Yleisohjeet osallistujille: Laji sopii kaikille, lapsille on omat mailat ja pallot. Tapahtumaan sisältyy opastus.

Osallistujamäärä: 4-40 henkilöä.

Sää: Säällä kuin säällä.

Pukeutuminen: Ulkoiluvarusteet sään mukaan. Sateella on hyvä varustautua kumisaappailla.

Saatavuus: Ympäri vuoden.

Sijainti: Farmersgolf-kenttä sijaitsee Turun saaristossa, Naantalin Rymättylässä, n. 35 km Turusta.