teemakuva

Flyboard

Tuotetiedot

Hinta 60,00 € (sis. alv 10%)
Paikkakunta
kesto 10 min: 60,00 €/hlö
kesto 20 min: 100,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Kokeile Hietsussa kesän hauskinta ja vauhdikkainta vesiurheilulajia!

Pääset kokeilemaan miltä lentäminen oikeasti tuntuu, kun 260 hevosvoimalla tuotettu vedenpaine nostaa sinut Flyboard-laudalla ilmaan!

Mikäli olet kuten useimmat meistä etkä ole vielä koittanut Flyboardingia, ei syytä huoleen – ensikertalaiset ovat luonnolisesti tervetulleita ja pääset turvallisesti kokeilemaan Flyboardingia lennättäjien avustamana.

Mukaasi tarvitset uima-asun/bikinit, pyyhkeen, juomapullon. Paikan päältä saat märkäpuvun, kelluntaliivit sekä kypärän. Paikalle suositellaan saapumaan reilusti ennen ajoaikasi alkamista. Flyboard Helsingillä ei ole omia pukukoppeja, suihkuja eikä vessaa, mutta yleiset tilat löytyvät Hietaniemen uimarannalta noin 100 metrin päästä.
Tutustu huolellisesti oppaaseen ensikertalaisille ennen kokeilua. Oppaan ja ajanvarauskalenterin löydät osoiteesta www.flyboardhelsinki.fi

Tietoa Flyboard Helsingistä
Flyboard on kesällä 2016 Hietsussa toimintansa aloittanut elämyksiä tarjoava yritys. Kyseessä on Helsingin ainoa kiinteällä paikalla oleva Flyboard-piste. Ammattitaitoiset lennättäjät pitävät huolen, että harrastus sujuu turvallisesti. Flyboarding on suosittua niin yksityishenkilöille, yrityksille kuin polttareissakin.

Lisätiedot:

Osallistujamäärä: 1-20 hlö saman päivän aikana. Määrä voi vaihdella.

Ikä, koko: Flyboardingissa eli suihkulautailussa ei ole alaikä- tai pituusrajaa, vaan rajoittavaksi tekijäksi muodostuu lentäjän paino sekä jalankoko ja uimataito. Lentäjän on kyettävä vedessä ollessaan lautaan kiinnitettynä lentovarusteet päällä kääntymään selältään vatsalle. Tämä näyttäisi olevan joillekin hankalampaa kuin miltä se aluksi kuullostaa. Lentäjän jalkojen on myös oltava sellaista kokoa, että ne pysyvät monoissamme kiinni. Arviolta lentäjän minimipainon täytyy olla vähintään 40-45kg ja jalankoko 35. Nuorin itsenäisesti meillä lentänyt on ollut 11 vuotias tyttö, mutta hänen 10 vuotias pikkuveljensä oli selvästi liian pieni.

Kesto: Aktiivista lentoaikaa on valinnan mukaan 10 min tai 20 min. Lisäksi alkubriiffiin ja varusteiden pukemiseen kannattaa varata aikaa noin 10 min.

Sijainti: Tarkoitus on toimia jossain Hietaniemen uimarannan läheisyydessä.

Pukeutuminen: Mukaasi tarvitset uima-asun/bikinit, pyyhkeen, juomapullon. Paikan päältä saat märkäpuvun, kelluntaliivit sekä kypärän.

Saatavuus: Kesäkautena.