teemakuva

Huskyajelu ryhmälle

Tuotetiedot

Hinta 360,00 € (sis. alv 10%)
Paikkakunta
2 h/max 16 hlö: 360,00 €/ryhmä
lisätunnit, max 8 hlö/h: 126,00 €/h

Kysyttävää palvelusta?

Huskyajeluja virkistyspäiville ja yleisötapahtumiin tarjoamme ryhmäohjelmina.

Jenga sopii jopa päiväkotiporukoille ja yleisötapahtumiin. Jenga on pelkkää kyyditystä oppaamme ajaessa.

Lisätiedot:

Osallistujamäärä: 8 hlö tunnissa.

Pukeutuminen: Talvivarustus. Ohjelman ajaksi kannattaa pukeutua kuin laskettelurinteeseen. Lämmintä vaatetta kerroksittain, jonka päälle tuulenpitävä päällysasu. Kenkien olisi hyvä olla varrelliset ja lämpimät. Päähän lämmin lakki ja käsiin lämpimät käsineet.

Saatavuus: Lumitilanteen mukaan, (joulukuu)tammikuu – maaliskuu(huhtikuu) välisenä aikana.

Sijainti: Ensisijaisesti Varjakka. Tilauksesta 100 km säteellä Varjakasta (90470), tällöin kysy tarjous Kokemuskaupasta.

Valjakko vaatii aina turvallisen reitin, jonka voit tehdä myös itse.

Koiravaljakosta löytyy voimaa ja vauhtia! Hyvän uran ajelua varten saa rakennettua esimerkiksi jäälle tai pellolle. Reitin tekoon tarvitaan aina maanomistajan lupa. Riskikin valjakko hiipuu umpihangessa, joten esimerkiksi moottorikelkalla poljettu ura on vaatimuksenamme.

Huskyjen kausi on Oulun seudulla valitettavan lyhyt. Lunta tulee olla riittävästi ja jäällä liikuttaessa tulee aina etukäteen varmistua jään paksuudesta. Meren jäällä liikuttaessa kannattaa myös huomioida rannoille nouseva vesi.

Vähän lumen aikaan maasto aiheuttaa omat vaatimuksensa. Pohjan tulee olla tasainen; kivet, kannot ja kuopat tulee poistaa.

Turvallisella reitillä ei ole 90 asteen kurveja, ei jyrkkiä mäkiä eikä syviä ojien ylityksiä. Tienylityksiä tulisi välttää ja reitille ei saa päästää muita liikkujia, kun valjakko on liikkeellä.

Lahjakortti voimassa: 12 kk.