teemakuva

Jätkän savusauna

Tuotetiedot

Hinta 379,00 € (sis. alv 24%)
Kesto yksi ilta - voi alkaa vaikka iltapäivällä kolmelta ja lopettaa yöllä yhdeltä
Paikkakunta
1-4 henk.: 379,00 €/ryhmä
5-8 henk.: 424,00 €/ryhmä
9-14 henk.: 484,00 €/ryhmä

Kysyttävää palvelusta?

Jätkän savusauna, palju, laavu ja aitta

Vietä ikimuistoinen ilta parhaassa savusaunassa! Ihana käsinveistetty savusauna, jossa sepän takomat saranat, pyyhekoukut ja muut metalliosat. Ikkunatkin on kitattu perinteitä kunnioittaen oikealla kitillä. Mallin on taitava rakentaja itse kehitellyt tutkimalla erilaisia savusaunoja ja niiden käyttömukavuutta. Tämä on erikoissavusana, jossa yhdistyy suomalaisten savusaunojen kautta aikojen parhaat ratkaisut!

Koe mahtavat löylyt, joko ensimmäiset kovemmat tai sitten myöhemmät pehmeät ja kosteat. Viilennystä voit hakea hulahtamalla välillä ihanaan raikkaaseen Jämijärveen (talvella avantoon).

Savusauna on höystetty pienellä luksuksella - terassiin on upotettu upea palju, josta mahtavat näköalat rauhalliselle järvelle.

Iltaa voit istua 1800-luvulta peräisin olevassa savupirtissä, jonka lämmitys onnistuu perinteisesti Porin Matilla. Savupirttiin tilattavissa suussasulavat kotiherkut (lisämaksu).

Aivan rantaviivan tuntumassa on laavu, jossa voi paistella makkaraa tai keittää nokipannukahvit.

Perushintaan kuuluu savusauna, palju, aitan ja laavun käyttö sekä tarvittavat polttopuut. Myös soutuvene on vapaassa käytössä.

Kesällä järjestämme (lisämaksusta) myös "vesileikit": vesihiihto ja -lautailu, sekä banaani- ja donitsiajelut. Tiimikisailutkin järjestyy.

Kesäiltaa voit viettää seilaillen ja grillaillen noin 10-hengen moottoroidulla lautallamme (lisämaksu). Soutuvene on vapaasti käytössäsi.

Lapsille pihasta löytyyy lampaita, sorsia, kanoja,  suuri trampoliini  ja  hirsistä rakennettu telmimistorni.

Lisätiedot

Sisältää: Savusauna, palju ja aitta lämmityksineen, sekä laavu polttopuineen ja soutuveneen käyttö.

Saatavuus: Ympäri vuoden.

Sijainti: Jämijärven Kontinkylä.