teemakuva

Jättipaljun vuokraus

Tuotetiedot

Hinta 100,00 € (sis. alv 24%)
Paikkakunta
Arkivuorokausi: 100,00 €/vrk
Viikonloppu: 220,00 €/vkl

Kysyttävää palvelusta?

12-14 henkilön LT-6 Jättipaljussa mahtuu kylpemään samanaikaisesti suurikin porukka! Kärryssä on ulkopuolinen todella tehokas puukamina. Paljun mitat n.1,7m x 2,5m, vettä tarvitaan 2000 L.

Lämmitys tapahtuu puilla (polttopuut myös tilattavissa) eikä sähköä tarvita. Lämmitysaika on n. 4-6 tuntia riippuen sääolosuhteista ja halutusta kylpylämpötilasta. Ihanteellinen veden lämpötila on 35-39 astetta.

Kylpytynnyri on valmistettu merialumiinista, joka on lähes ainoa oikeasti hygieeninen vaihtoehto muihin materiaaleihin verrattuna. Kylpytynnyri luovutetaan käyttäjilleen vuokrausajan alkaessa aina huolellisesti pestynä sekä desinfioituna.

Lisätiedot

Osallistujamäärä: 12-14 hlö.

Sää: Kylpytynnyriä voi käyttää säässä kuin säässä.

Saatavuus: Ympäri vuoden. Viikonloppuvuokrauksessa aika on to-ma (tai lyhyempi). Arkivuorokausi on välillä ma-to. Ajankohtaa vuokraukselle ei ole määriteltävissä etukäteen, vaan vuokraukseen saa lahjakortin.

Sijainti: Palju on noudettavissa Kaarinasta.

Erityistiedot: Paljua noudettaessa vuokraajan tulee allekirjoittaa paljun vuokrasopimus ja hyväksyä vuokrausehdot. Palju tulee palauttaa pestynä, tai ostaa pesu ennakkoon. Pesemättömästä kylpytynnyristä veloitetaan 50 € siivousmaksu, mikäli pesua ei ole tilattu ennakkoon.