teemakuva

Karting kisapaketti

Tuotetiedot

Hinta 990,00 € (sis. alv 10%)
Paikkakunta
Kisapaketti 1 (kesto 3h): 990,00 €/ryhmä: maks. 8 hlö
Kisapaketti 2 (kesto 3,5h): 1980,00 €/ryhmä: maks. 16 hlö
Kisapaketti 3 (kesto 4h): 2970,00 €/ryhmä: maks. 24 hlö
Kisapaketti 4 (kesto 4,5h): 3960,00 €/ryhmä: maks. 32 hlö

Kysyttävää palvelusta?

Lahti Karting Center on täyden palvelun ajokeskus! Tule viettämään iltaa kavereiden kanssa tai pitämään kokousta firman porukalla tasokkaisiin tiloihin.
 
Karting kisapaketti sisältää:

-Grand Prix-kilpailun
-kokous- ja saunatilat 2h
-ruokailu ja ruokajuomat

Rata on asfaltoitu ja kesäisin sään salliessa rata jatkuu myös ulkoalueelle. Radan pituus on 400 m ja ulkolenkin ollessa avoinna 550 m. Rata on suunniteltu turvalliseksi, mutta samalla vauhdikkaaksi. Rata soveltuu niin aloittelijoille kuin myös kokeneille kuljettajille.

Käytössä on kaksi kokoustilaa joissa voitte käydä läpi yrityksen asioita ja nauttia maittavan aterian.

Saunatila takaa kunnon mökkitunnelman. Saunassa saatte hien pintaan samalla kun voitte lauteilta katsella radalle ajoja. Saunan jälkeen on mukava istahtaa sohville nautiskelemaan virvokkeita ja puimaan kisojen tuloksia.

Pokaalit ja mitalit lisämaksusta.

Lisätiedot

Osallistujamäärä: Max 32 hlö. Ryhmäkoko valinnan mukaan. Radalle pääsee yhtä aikaa noin 8 ajajaa kerrallaan. Suuremmissa ryhmissä ajatetaan useammassa ryhmässä.

Pukeutuminen: Paikan päältä löytyy ajohaalarit, kypärähuput ja kypärät. Kypärät kuivataan ja tuuletetaan jokaisen ajokerran jälkeen. Mukaan on hyvä ottaa omat ajoon soveltuvat matalapohjaiset kengät, esim. lenkkarit.

Sää: Sisärata on käytössä joka säällä. Ulkorata on käytössä kesäisin säävarauksella.

Saatavuus: Ympäri vuoden. Varattuihin kisoihin tulee saapua paikalle viimeistään 15 min ennen varauksen alkua varusteiden vaihtoa varten.

Erityisohjeet:  Ennen ajoa saat ajo- ja turvakoulutuksen. Kilpailuissa alaikäraja on 15 vuotta, minimipituus 145cm (min. suositus 150cm) ja maksimipaino 110 kg. Päihtyneenä ajaminen kielletty. Aikaisempaa ajokokemusta ei vaadita.