teemakuva

Kitukosken alpakkapatikka

Tuotetiedot

Hinta 120,00 € (sis. alv 24%)
Kesto n. 2,8 km, n. 3 h
Paikkakunta
Henkilömäärä: 60,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Luontoelämyksesi saa täysin uuden mausteen katsoessasi silmästä silmään Etelä-Amerikan jalointa olentoa. Tervetuloa hurmaantumaan patikoinnista ihanien alpakoiden seurassa!

Koe aito voimaantuminen. Alpakkapatikka on uusinta uutta ja se on Green Carea parhaimmillaan, joka takaa hauskat muistot vielä vuosienkin päähän. 

Matka kuljetaan helppokulkuisella hiekkatiellä, joka kulkee kauniin ja joka vuodenajan mukaan vaihtelevan Pohjajoen vierellä.

Kitukosken reitistä erityisen hyvän tekee se, että koko reitti kulkee hyväpohjaista hiekkatietä pitkin ja näin ollen sinun ei tarvitse keskittyä jalkoihisi, vaan voit rennosti nauttia eläin- ja ihmisystäviesi seurasta täysin siemauksin!

Helppokulkuisuutensa vuoksi sopii hyvin myös hieman huonojalkaisemmille patikoitsijoille, sekä lastenvaunujen, pyörätuolin, tai rollaattorin kanssa kuljettavaksi. Matkan pituutta on mahdollista tarvittaessa vielä paikanpäälläkin lyhentää, sillä reitti on edestakainen. Reitin määränpää on kuohuvan Kitukosken laavualueella, jossa teemme nuotiotulet ja ruokailemme herkullisen laavulounaan merkeissä raittiissa ulkoilmassa, sekä keitämme nokipannukahvit. 

Alpakkapatikka on mitä parhain lahja ystävälle, ikimuistoinen tapa viettää aikaa perheen tai tuttavapiirin kanssa, sekä työhyvinvointiasi lisäävä vaihtoehto viettää ikimuistoinen tyky/tyhy­‐päivä! Asiakkailta vaaditaan kohtuullista kuntoa ja kehonhallintaa, sekä omia vapaa-­ajan tapaturmavakuutuksia.

Alpakkapatikkaa ei suositella pienille lapsille. Patikkamatka on liian pitkä pienille lapsille, eivätkä alpakat ole pienten lasten käsiteltäviä. Hyvin pienen lapsen kanssa voi tulla toki siten, että lapsi on kantorepussa matkan ajan. Esim. 6-vuotias on itse jo kävelevä, mutta ei jaksa kävellä niin pitkää matkaa. Alpakalla ei voi ratsastaa. Jos pieni lapsi tulee kantorepussa mukaan, ei hänestä tarvitse maksaa maksua.

Lisätiedot

Osallistujamäärä: 2-10 henkilöä. Ryhmässä voi olla muitakin henkilöitä mukana.

Pukeutuminen: Ulkoliikuntaan sopiva.

Saatavuus: Ympäri vuoden.

Sijainti: Porin Ahlaisissa Kitukoskella.

Lahjakortti voimassa: 6 kk.