teemakuva

Kolmen valtakunnan rajapyykki

Tuotetiedot

Hinta 44,00 € (sis. alv 10%)
Kesto 3 h
Paikkakunta
Moottorikelkka ajettavaksi: 135,00 €/hlö
Moottorikelkkaan kyytiin: 44,00 €/hlö
Rekeen kyytiin: 44,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Maailman nopein Skandinavian kiertomatka. Noin 15 kilometrin päässä Kilpisjärven kylästä Koltavuomassa on Suomen, Ruotsin ja Norjan keltainen rajapyykki. Kun kiertää rajapyykin, on astellut kolmen valtion maaperällä.

Väitetään, että tämä on maailman rauhallisin valtakunnanraja. Moottorikelkkareitti rajapyykille kulkee suurimmaksi osaksi Kilpisjärven jäällä. Retki sopii hyvin myös aloitteleville moottorikelkkailijoille.

Lisätiedot

Osallistujamäärä: 4–50 henkilöä (voi olla myös 1-3 henkilöä, mutta minimilaskutus on neljän henkilön mukaan). Ajettaessa minimissään kaksi kelkaa. Moottorikelkkaan mahtuu kaksi henkilöä, joten kyydissä matkustajia voi olla yhtä monta kuin on ajajia. Kuljettajaa voi vaihtaa matkan varrella. Hinta sisältää metsähallituksen ajoluvan.

Retki onnistuu myös rekikyydillä moottorikelkan vetämänä. Rekikyyti sopii hyvin myös ryhmälle (min. 4 hlö), jossa ei ole halukkaita moottorikelkalla ajajia.

Sää: Säävaraus. Aamulla ennen reissuun lähtemistä päätetään sääolosuhteiden perusteella toteutetaanko retki. Mikäli sää estää retken, siirtyy sen toteutus toiseen ajankohtaan.

Pukeutuminen: Retkeen kuuluu varusteiden käyttö: ajohaalarit, kypärä, kypärämyssy, hanskat, kengät ja kintaat.

Saatavuus: Lumikautena.

Erityisehdot: Omavastuu vahinkotapauksessa 1000 €/vahinko.

Lahjakortti voimassa: 12 kk.