teemakuva

Koskenlasku

Tuotetiedot

Hinta 100,00 € (sis. alv 10%)
Kesto n. 45 min/lautta
Paikkakunta
Henkilömäärä: 25,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea vuolaana virtaavan mahtikosken kuohut koskessa kumilautalla keinuen.

Kokeneiden koskioppaidemme ohjauksessa voit turvallisesti laskea 600 metriä pitkän Kuusaankosken oikealla koskenlaskulautalla. Laskun jälkeen nousemme takaisin koskenniskalle kanavan kautta.

Lisätiedot

Osallistujamäärä: 4-100 henkilöä. Yhteen lauttaan mahtuu 8 henkilöä.

Pukeutuminen: Omat vaatteet sään mukaan. Varustamme sinut tarvittaessa sopivin taminein, kuten sadevarustein. Koska turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, saat meiltä käyttöösi myös pakollisina varusteina olevat kypärän ja pelastusliivit.

Sää: Koskenlasku onnistuu yleensä säällä kuin säällä.

Saatavuus: Kesäkautena 1.5. - 30.10. Koskenlaskuun tarvitaan lokakuun loppupuolella jo säävarausta. Lämpötilan olisi oltava selkeästi nollarajan yläpuolella, noin +2-3 astetta. Mikäli sää on liian kylmä, koskenlaskun voi vaihtaa arktiseen kelluntaan. Tällöin tulee maksaa koskenlaskun ja arktisen kellunnan hinnan erotus.

Erityistiedot: Koskenlaskuun ei voi osallistua päihtyneet henkilöt. Opastetut aktiviteetit, jossa on oppaalla vastuu turvallisuudesta ja sen toteutumisesta, toteutetaan suht samoilla pelisäännöillä kun autolla ajaminenkin. Oppaillamme on päätösvastuu, ja he voivat tarvittaessa evätä pääsyn aktiviteettiin.