teemakuva

Koskenlasku usean kosken läpi

Tuotetiedot

Hinta 534,00 € (sis. alv 10%)
Kesto 2 tuntia, noin 5 km, 3 koskea
Paikkakunta
Lauttojen määrä: 534,00 €/lautta

Kysyttävää palvelusta?

Kymenlaaksoa halkova Kymijoki on eteläisen Suomen paras koskenlaskujoki.
Huikean kauniit jokimaisemat ja mieltä rauhoittava tunnelma tekevät retkestä ikimuistoisen.

Koskenlaskuretki aloitetaan Kultaan Koskitilalla, jossa nautimme nokipannukahvit makeapalan kera. Kahvit juotuamme varustaudumme ja valmistaudumme jokiretkelle. Huikean kauniit jokimaisemat soljuvat ohitsemme alkumatkan suvanto-osuudella. Valmistaudumme loppuosan koskiosuuteen melomalla läpi Suutarinojan koskien yläpuolelle. Ja sitten mennään…Viimeisellä kilometrillä on kolme mukavaa koskea! 

Koskenlasku toteutetaan koskilautoilla, yhteen lauttaan mahtuu 10-12 henkilöä. Varustus (sadeasut ja saappaat tarvittaessa, kypärät ja kelluntaliivit pakollisena) on käytettävissä kaikilla koskenlaskuretkillä järjestäjän puolesta. Aikaisempaa kokemusta koskenlaskusta ei tarvitse olla.

Lisätiedot

Osallistujamäärä: Yhteen lauttaan mahtuu enintään 12 asiakasta. Lauttoja on käytettävissä 8 kpl, eli koskenlasku voidaan järjestää 96 henkilölle yhtä aikaa. Hinnoittelu on lauttakohtainen.

Sää: Jos sää on koskenlaskuun soveltumaton, retki siirretään toiseen ajankohtaan.

Pukeutuminen: Säänmukainen ulkoiluvarustus. Koskenlaskuretki sisältää tarvittavan välineistön käytön: sadeasut ja saappaat tarvittaessa, kypärät ja kelluntaliivit pakollisena.

Saatavuus: Sulan veden aikaan.

Sijainti: Kotkassa Kymijoella, reittinä Kultaa-Laajakoski. Koskenlaskun päättymispaikka on eri kuin lähtöpaikka. Maantiekuljetukset eli paluukuljetus takaisin lähtöpaikalle ei sisälly hintaan.