teemakuva

Koskenlaskuretki - Luonnon oma vuoristorata

Tuotetiedot

Hinta 330,00 € (sis. alv 10%)
Kesto aika joella 1,5-2 h, kokonaiskesto 3,5–4 h + kahvitus
Paikkakunta
Henkilömäärä: 55,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Vuoristoradan parhaat paikat ovat eturivissä – varaa paikkasi ajoissa!

Ohjelma alkaa kokoontumisella soittoruokala Kiroilevassa Kokissa, jossa nautitaan tervetuliaiskahvit  ja jaetaan retkelle kuuluvat varusteet. Tämän jälkeen siirrytään yhteiskuljetuksella retken lähtöpisteeseen Ahvionkoskelle, jossa opas käy lävitse turvaohjeistuksen ja opettaa lautan käsittelyä. Sitten onkin vuorossa seikkailumatka Kymijoen vapaina virtaavien koskien kiehtovaan maailmaan.
 
Etelä-Suomen paras koskenlaskureitti sisältää Ahvion- ja Pernoonkosken pärskyvät ja Kultaankosken maltillisemmin virtaavat kosket. Lämpimän veden aikana Kultaalla voi turvallisesti myös pulahtaa koskeen uimaan.

Retki päättyy Pernoonkosken alle. Tästä jatketaan yhteiskuljetuksella takaisin soittoruokala Kiroilevaan Kokkiin.

Palvelukielinä on suomi ja englanti.

Lisätiedot

Osallistujamäärä: Vähintään 6 osallistujaa. Yhteen lauttaan mahtuu enintään 11 henkilöä. Lauttoja on käytettävissä 3 kpl, eli koskenlasku voidaan järjestää noin 30 henkilölle yhtä aika. Tarvittaessa lauttoja saadaan kaksi lisää, jolloin henkilömäärä voi olla n. 50 henkilöä. Mikäli teitä on yli 30 henkilöä, ota yhteyttä Kokemuskaupan asiakaspalveluun.

Sää:  Jos sää on koskenlaskuun soveltumaton, retki siirretään toiseen ajankohtaan. Ukkosmyrsky, rajuilma, pimeys tms. voivat olla perusteita aktiviteetin peruuntumiselle.

Pukeutuminen: Järjestäjän puolelta tulevat pelastusliivit, kypärät sekä tarvittaessa hanskat ja sadeasut sekä saappaat. Omat villa- tms. sukat on hyvä olla mukana, samoin kuin säänmukainen vaatetus.

Saatavuus: Sulan veden aikaan 1.5 - 31.10. Varaus on tehtävä viim. viikkoa ennen retkeä

Sijainti: Kouvolassa Kymijoella. Kokoontumispaikka on Anjalassa, n. 20 km Kouvolan keskustasta etelään.

Erityisehdot: Alaikäraja on 7 vuotta. Alle 18-vuotiailla tulee olla huoltajan suostumus. Alkoholin vaikutuksen alaisena ei voi osallistua.