teemakuva

Koskiseikkailu

Tuotetiedot

Hinta 200,00 € (sis. alv 10%)
Kesto n. 1,5 h - kesto vaihtelee ryhmän koon mukaan
Paikkakunta
4 henkilöä: 200,00 €/ryhmä
Lisähenkilöt: 50,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Kuusaan koskimaisemassa pääset kokemaan kokonaisvaltaisen elämyksen, joka sisältää maksimissaan kolme erilaista tehtävärastia koskialueella. Jokaisella rastilla päästään hieman keräämään perhosia vatsaan korkealla ja kovaa liikuttaessa, mutta turvallisesti ja laadukkaasti toteutettuna!

Koskiseikkailun rasteja ovat:

 - Nuorallakävely kosken vanhan tukkirännin ylitse

 - Vaijeriliuku yli kosken kuohujen

- Koskenlasku (Toteutetaan koskenlaskulautalla, johon mahtuu kerrallaan 8 henkilöä)

Tehtävät eivät vaadi suuria fyysisiä ponnistuksia, vaan itsensä ylittäminen on olennaisessa osassa Koskiseikkalussa! Rastit voidaan suorittaa kolmen rastin kokonaisuutena tai parin rastin lyhyempänä elämyksenä.

Lisätiedot

Osallistujamäärä: 4-70 henkilöä.

Pukeutuminen: Vapaa pukeutuminen.

Sää: Säällä kuin säällä.

Saatavuus: Kesäkautena 1.5. - 30.10. Koskenlaskun sisältäviin elämyksiin tarvitaan lokakuun loppupuolella jo säävarausta. Lämpötilan olisi oltava selkeästi nollarajan yläpuolella, noin +2-3 astetta. Mikäli sää on liian kylmä, koskiseikkailu vaihdetaan arktiseen koskiseikkailuun.

Erityistiedot: Koskiseikkailuun ei voi osallistua päihtyneet henkilöt. Opastetut aktiviteetit, jossa on oppaalla vastuu turvallisuudesta ja sen toteutumisesta, toteutetaan suht samoilla pelisäännöillä kun autolla ajaminenkin. Oppaillamme on päätösvastuu, ja he voivat tarvittaessa evätä pääsyn aktiviteettiin.