teemakuva

Koskiseikkailu päivänsankarille

Tuotetiedot

Hinta 120,00 € (sis. alv 10%)
Kesto n. 1,5 h
Paikkakunta
- Koskiseikkailu päivänsankarille: 60,00 €/hlö
Koskenlasku: 20,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Oiva elämys polttariseurueille tai syntymäpäiväsankarille!

Koskiseikkailussa juhlapäivän sankari saa suorittaa rastit muiden kannustaessa ja ikuistaessa sankarin menoa. Nämä rastit ovat:

  • Vaijeriliuku
  • Nuorallakävely
  • Koskenlasku

Viimeiselle rastille, Koskenlaskulle, muu seurue liittyy sankarin seuraan. Koskenlaskuun osallistujia tulee olla vähintään neljä henkilöä, eli kolme sankarin lisäksi. Koskenlasku tehdään isolla kumiveneellä, johon mahtuu maksimissaan kahdeksan kerrallaan.

Mikäli muu seurue haluaa osallistua myös ensimmäisiin rasteihin, kannattaa valita Koskisekkailu.

Lisätiedot

Osallistujamäärä: Kaksi ensimmäistä rastia on vain polttarisankarille,  muu seurue voi seurata mukana. Viimeiselle rastille, koskenlaskuun, voi muu seurue liittyä sankarin seuraan. Koskenlaskuun osallistujia tulee olla vähintään neljä henkilöä, eli kolme sankarin lisäksi.

Pukeutuminen: Vapaa pukeutuminen.

Sää: Säällä kuin säällä.

Saatavuus: Kesäkautena 1.5. - 30.10. Koskenlaskun sisältäviin elämyksiin tarvitaan lokakuun loppupuolella jo säävarausta. Lämpötilan olisi oltava selkeästi nollarajan yläpuolella, noin +2-3 astetta. Mikäli sää on liian kylmä, koskenlaskun osuus vaihdetaan arktiseen kelluntaan. Päivänsankari pääsee kelluntaan samalla hinnalla, mutta muiden tulee maksaa koskenlaskun ja arktisen kellunnan erotus.

Erityistiedot: Koskiseikkailuun ei voi osallistua päihtyneet henkilöt. Opastetut aktiviteetit, jossa on oppaalla vastuu turvallisuudesta ja sen toteutumisesta, toteutetaan suht samoilla pelisäännöillä kun autolla ajaminenkin. Oppaillamme on päätösvastuu, ja he voivat tarvittaessa evätä pääsyn aktiviteettiin.