teemakuva

Köysilaskeutuminen

Tuotetiedot

Hinta 275,00 € / ryhmä (sis. alv 10%)
Kesto riippuu ryhmäkoosta, 2-5 h
Paikkakunta

Kysyttävää palvelusta?

Auktorisoidut ohjaajamme opastavat ja ohjaavat turvallisen köysilaskeutumiskokemuksen, joka varmasti saa sykkeen nousemaan!

Köysilaskeutumiseen sopivia kallioita ja rakennuksia on useita, joista valitaan yhdessä asiakkaiden kanssa sopiva paikka. Ohjelma voidaan toteuttaa myös tietyin ehdoin asiakkaan itse valitsemassa kohteessa. Ohjelmapaketti pitää sisällään ohjauksen, opetuksen sekä ohjelmassa tarvittavat välineet.

Välttämättä voimaa ei juurikaan tarvita eli ohjaaja voi omilla toimillaan helpottaa laskeutumista ja jopa kannatella laskeutujan painon kokonaan.

Lisätiedot:

Osallistujamäärä: 1 - 25 hlö.

Sijainti: Toteutusaika ja -paikka sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen. Suosittuja paikkoja ovat mm. Halsvuori Jyväskylässä ja Hirvaskankaan Patamankallio.

Pukeutuminen: Säänmukaiset, maastossa liikkumiseen soveltuvat kengät (ei kumisaappaat) ja vaatetus.

Saatavuus: Järjestetään ympäri vuoden.

Sää: Periaatteessa sää ei juuri aseta rajoitteita, mikäli talviaikaan osallistujille ei tule kylmä omaa vuoroa odotellessa. Toki mahdollisen vesisateen jälkeen uudelleen pakastuminen ennen aktiviteettia lisää vaikeustasoa sen verran paljon, että asia on otettava uudelleen harkintaan.

Erityisehdot: Alaikäiset tarvitsevat huoltajan kirjallisen luvan. Osallistujat eivät saa olla päihtyneitä. Jos ohjaaja havaitsee, että joku osallistujista on päihtynyt, hänellä on oikeus kieltää päihtyneen henkilön osallistuminen.