teemakuva

Köysipuisto yksityiskäyttöön

Tuotetiedot

Hinta 2500,00 € / ryhmä (sis. alv 10%)
Kesto max 8h
Paikkakunta

Kysyttävää palvelusta?

Mikä on kiipeilypuisto?

Köysi-, kiipeily- vai seikkailupuisto? Kaikki oikein - rakkaalla lapsella on monta nimeä. Norway Park -köysipuistot perustuvat norjalaiseen menestyskonseptiin sekä sveitsiläiseen ja ranskalaiseen tekniikkaan. Kiipeilypuistossa siirrytään puusta ja paalusta toiseen erilaisten esteiden kautta, joita voivat olla esimerkiksi vaijeriliu'ut (zip line), köysitikkaat, - verkot ja -keinut.

Kenelle kiipeilypuisto sopii?

Kaikki Norway Park Siriuksen köysiradat sopivat perusterveille, seikkailunhaluisille lapsille ja aikuisille. Alle 16-vuotiaiden mukana on oltava vastuullinen aikuinen, joka voi ainakin seurata kiipeilyä maasta käsin. Ethän jätä teini-ikäistäkään huollettavaasi kiipeämään yksin vaan seuraathan häntä koko ajan. Huoltajan tulee kiivetä yhdessä alle 8-vuotiaiden lasten kanssa.

Köysipuiston yksityiskäyttö sisältää: puiston yksityinen käyttö, omat ohjaajat, kiipeilyvarusteet.

Saatavuus: Kesäkautena.

Sää: Puisto toimii satoi tai paistoi. Vain kovan myrskyn tai ukkosen aikaan puisto voidaan joutua sulkemaan joksikin aikaa, joten huomioithan tämän aikataulussasi. Huono sää ei oikeuta peruutuksiin tai rahojen palautukseen.

Vaatetus ja varusteet: Suosittelemme pukeutumaan samalla tavalla kuin jos lähtisit patikoimaan ulos - ulkoiluvaatteisiin ja jämäkkiin kenkiin. Koska radoilla voi syke nousta, on hyvä suosia kerrospukeutumista, jotta voit vähentää vaatetusta tarvittaessa. Sade ei ole este kiipeilylle, joten varaathan mukaasi myös sadeasun. Käsiä suojataksesi on ehdottomasti hyvä varata erityisesti lapsille mukaasi hanskat, esim. puutarhahanskat käyvät. 

Erityistiedot: Osallistujan maksimipaino 125 kg. Minimipituus ensimmäinelle radalle 110 cm. Suosituspituus toiselle ja kolmannelle radalle yli 130 cm.

Lahjakortti voimassa: 12 kk.