teemakuva

Kuplafutis

Tuotetiedot

Hinta 239,00 € (sis. alv 10%)
Kesto 1 h
Paikkakunta
'8 kuplapalloa: 239,00 €/ryhmä
10-12 kuplapalloa: 279,00 €/ryhmä
14-16 kuplapalloa: 339,00 €/ryhmä
Lisätunnit: 150,00 €/h

Kysyttävää palvelusta?

Kuplafutis - naurua, hikeä ja onnenkyyneleitä

Tarjoamme Suomen hauskimmat Kuplafutispelit sinulle niin polttareihin, synttäreille tai ihan vaan vaikka kavereiden keskeiseen hauskanpitoon! Kuplafutis soveltuu kaikenikäisille, perusterveille ihmisille jotka yhtään välittävät hauskanpidosta! 

Kuplafutis on laji jota voi pelata sisällä liikuntasaleissa ja tekonurmihalleissa, ulkona nurmi- ja tekonurmikentällä tai talvella jopa lumihangessa! Pelissä pelaajat pukevat päällensä ylävartalon peittävän kuplan ja yrittävät pelata ne päällä jalkapalloa niin hyvin kuin se vaan on mahdollista.

Me järjestämme kaiken tarvittavan eli pelipaikan (hintaan ei sisälly mahdollista kenttävuokraa), pelivälineet ja tuomarin sekä annamme takuun sille, että kaikilla tulee olemaan hauskaa tämän lajin parissa!

Kuplafutis on varmasti myös yksi maailman hauskimmista lajeista seurata sivusta katsojana, sillä jo ensimmäinen taklaus kääntää suupielet ylöspäin.
 
Kuplafutista pelataksesi sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta lajista tai jalkapallosta, rohkeudella ja sisukkuudella pärjää tässä lajissa!
 
Kuplafutikseen sisältyy:
 
  • Tuomari, joka hoitaa ohjeistuksen ennen pelejä
  • Pelipallo, liivit ym. tarvittavat varusteet
  • Kuva- ja videomateriaalia peleistä 
 
Lisätiedot: 

Osallistujamäärä: Osallistujia voi olla enemmän kuin kuplapalloja. Pelaajia voi vaihtaa pelin aikana.
 
Kesto: 1 tunti. Lisätunteja voi varata haluttaessa.
 
Sijainti: Helsinki tai Kouvola. Pelin järjestäjä etsii pelipaikan. Mahdollinen kenttävuokra ei sisälly hintaan. Kenttävuokrat ovat olleet n. 35-155 e/tunti. 
 
Pelejä järjestetään muillakin paikkakunnilla, esim. Mikkelissä ja Lappeenrannassa sekä näiden lähialueilla (Lahti, Porvoo, Kotka). Tällöin hintaan lisätään matkakulut. Kysy tarjous Kokemuskaupasta.

Pukeutuminen: Mukavat urheiluvaatteet ja lenkkarit

Saatavuus: Sisällä ympäri vuoden. Ulkona sään salliessa.

Sää: Ulkona sääolosuhteiden salliessa ja sisällä ympäri vuoden.
 
Erityisehdot: Osallistujien pituusraja 140-210 cm ja painoraja 120 kg.