teemakuva

Kylpytynnyrin vuokraus

Tuotetiedot

Hinta 85,00 € (sis. alv 24%)
Paikkakunta
Arkivuorokausi su-to: 85,00 €/vrk
Viikko ma-ma: 270,00 €/viikko
Viikonloppu pe-su: 170,00 €/vkl
Viikonloppuvuorokausi pe-la / la-su: 100,00 €/vrk

Kysyttävää palvelusta?

Vuokrakäytössä on neljä erilaista kärry-/paljumallia, 6-7hlö Pikkukärry, 8-10hlö kärryjä Ruskea + musta + valkoinen

6-7 henkilön Pikkukärryssä lämmityskamina on integroitu kylpytynnyriin eli itse kamina on paljun sisällä, mutta täyttöluukku on kyljessä. Tällöin suuren lämmityspinta-alan johdosta lämmittäminen on nopeaa ja tehokasta, eikä kylpyvesi roskaannu ulkopuolelle sijoitetun luukun ansiosta. Suuremmissa 8-10 henkilön kärryissä on ulkopuolinen kamina, jolloin kylpemään mahtuu 2-3 henkilöä enemmän.

Kylpytynnyrit ovat kahdeksan kulmaisia eli ns. mutterimallin tynnyreitä. Kylpytynnyreiden lämmitys tapahtuu puilla (vuokrahintaan sisältyy polttopuut yhtä lämmityskertaa varten!) eikä sähköä tarvita. Lämmitysaika on n. 2-4 tuntia riippuen kylpytynnyristä, sääolosuhteista ja halutusta kylpylämpötilasta. Ihanteellinen veden lämpötila on 35-39 astetta.

Kylpytynnyrit ovat valmistettu merialumiinista, joka on lähes ainoa oikeasti hygieeninen vaihtoehto muihin materiaaleihin verrattuna. Kylpytynnyri luovutetaan käyttäjilleen vuokrausajan alkaessa aina huolellisesti pestynä sekä desinfioituna.

Lisätiedot

Osallistujamäärä:
Pikkukärryyn 6-7 hlö, isompiin kärryihin 8-10 hlö.

Sää: Kylpytynnyriä voi käyttää säässä kuin säässä.

Saatavuus: Ympäri vuoden. Viikonloppuvuokrauksessa aika on to-ma (tai lyhyempi).  Ajankohtaa vuokraukselle ei ole määriteltävissä etukäteen, vaan vuokraukseen saa lahjakortin.

Sijainti: Palju on noudettavissa Kaarinasta. 

Erityistiedot: Paljua noudettaessa vuokraajan tulee allekirjoittaa paljun vuokrasopimus ja hyväksyä vuokrausehdot. Palju tulee palauttaa pestynä, tai ostaa pesu ennakkoon. Pesemättömästä kylpytynnyristä veloitetaan 50 € siivousmaksu, mikäli pesua ei ole tilattu ennakkoon.