teemakuva

Kylpytynnyrin vuokraus

Tuotetiedot

Hinta 80,00 € (sis. alv 24%)
Paikkakunta
- Arkivuorokausi: 80,00 €/vrk
- Viikonloppu: 180,00 €/pe-su
Itsenäisyyspäivä: 100,00 €/vuokraus
Joulu tai uusivuosi: 250,00 €/vuokraus
Juhannus: 320,00 €/juhannus
Lisävuorokaudet: 30,00 €/vrk

Kysyttävää palvelusta?

Jos sinne pääsee autolla, pääsee sinne myös paljulla.

Kevytperävaunuun kiinteästi asennettu merialumiininen kylpytynnyri on loistava lisä esimerkiksi syntymäpäiväjuhliin, polttareihin, saunailtaan, yrityksen virkistyspäivään tai vaikka kesämökkiä piristämään. Nautinnollisia kylpyhetkiä on tarjolla melkein missä vain.

Altaaseen mahtuu 6 isoakin ihmistä mukavasti istumaan. Kallistettujen selkänojien ansiosta löydät varmasti mukavan asennon.

Suomalaista työtä oleva merialumiinipalju on kylpytynnyrin materiaalina lähes ainoa hygieeninen vaihtoehto, lika ei tartu tai imeydy kuten puuhun. Allas on lämpöeristetty 30mm Finnfoam-eristeellä nopeuttaen lämmitystä erityisesti talvella. Ulkopuolinen verhoilu on tervakäsiteltyä kuusta, reunalaudat käsiteltyä laudehaapaa ja portaat kestopuuta.

Siitä hetkestä kun palju saapuu pihaan, on täytetty vedellä ja lämmitetty kylpylämpötilaan, kuluu aikaa noin 3 tuntia. Vedentarve on n. 1500 L riippuen kylpijöiden määrästä.

Palju on asennettu kiinteästi kevytperävaunuun ja sitä saa vetää lähes autolla kuin autolla.

Lisätiedot

Osallistujamäärä: Altaaseen mahtuu 6 isoakin ihmistä mukavasti istumaan.

Sää: Kylpytynnyriä voi käyttää säässä kuin säässä.

Saatavuus: Ympäri vuoden. Kellonajat neuvoteltavissa tapauskohtaisesti.

Sijainti: Kylpytynnyrin voi noutaa Turusta. Erikseen sovittaessa se voidaan myös kuljettaa asiakkaan toivomaan paikkaan (20 €+1 €/km meno-paluu. Kysy lisää Kokemuskaupasta).

Erityisehdot: Vuokraajan on varmistettava oikeus käyttöpaikkaan sen omistajalta tai haltijalta sekä varmistettava turvallinen sijoittaminen tulisijojen kipinävaara huomioiden (suositus 8 m rakennuksesta). Vuokralleantaja vastaa vaunun liikennöintikelpoisuudesta noudettaessa. Liikenteessä vuokralleottaja vastaa vaunun liikennöintikelpoisuudesta. Käyttöohjeeseen on tutustuttava ennen käyttöönottoa. Kylpytynnyri on palautettava perussiistinä, muuten veloitetaan pesumaksu.