Mitä lahjaksi? Lahjaideoita niitä kaipaaville

Mitä lahjaksi henkilölle, jolla on jo kaikkea? Aineeton lahja on silloin paras lahjaidea! Kokemuskauppa.comin elämyslahjavalikoimasta löytyy lahjaideoita jokaiselle. Alla muutama esimerkki siitä, mitä lahjaksi voi antaa:


Viidakkohieronta - Tampere

Koe Viidakontunnelma rentouttavassa spahieronnassa Unelma Spassa.

Viidakon äänet, eteeriset tuoksut, suolarakeet ja kostea höyry tekevät tunnelmasta eksoottisen elämyksen. 


Rallikyyditys - Hyvinkää

 

Kokemus ralliauton "kartanlukijana" on unohtumaton kokemus täysverisen ralliauton kyydissä. Auton huikea ääni sekä tietysti kilparenkaiden uskomaton pito osaavan kuljettajan käsittelyssä nostavat tunnelman kattoon!


Tandemlaskuvarjohyppy - Kouvola

Tandemlaskuvarjohypyllä pääset nopeasti ja vaivattomasti vapaaseen pudotukseen! Tandemhypyllä hyppäät tandemhyppymestarin kanssa samoihin valjaisiin kytkettynä. Hän huolehtii hypyn sujumisesta, ja sinun ei tarvitse kuin olla ja nauttia laskuvarjohypystä.


Kuumailmapallolento - Jyväskylä, Lahti, Seinäjoki ja Mäntsälä

Lähde yleisölennolle kuumailmapallon kyytiin. Pääset nauttimaan upeista maisemista ja rauhallisesta lennosta. Kokeneet lentäjät takaavat turvallisen lentoelämyksen. Kuumailmapallolento on ainutlaatuinen elämys vailla vertaa! 


Kuumailmapallolento - Helsinki ja Turku

Tervetuloa kuumailmapallolennolle! Ikimuistoinen ilmapurjehdus on todella mahtava ja ainutlaatuinen kokemus. Tämä on elämys, jota et ikinä unohda - tule mukaan!


Parihaaste: panssarivaunulla ajo kahdelle - Loppi/Vihtijärvi 

Moottorin jylinä, telaketjujen kolina, vieno dieselin aromi – mikäpä sen parempaa!

Tarjoamassamme palvelussa panssarivaunu muuntuu sotaelokuvien hitaasti etenevästä tuhonkylväjästä ketteräksi kulkupeliksi, jonka hallitseminen on helppoa, turvallista ja ennen kaikkea hauskaa.