Mitä lahjaksi? Lahjaideoita niitä kaipaaville

Mitä lahjaksi henkilölle, jolla on jo kaikkea? Aineeton lahja on silloin paras lahjaidea! Kokemuskauppa.comin elämyslahjavalikoimasta löytyy lahjaideoita jokaiselle. Alla muutama esimerkki siitä, mitä lahjaksi voi antaa:

Kokemuskortti

Kokemuskortti

Vain vähän aikaa ja liian paljon vaihtoehtoja? Vaikea päättää mitä antaa lahjaksi tai epävarmuus siitä, pitääkö lahjan saaja valinnasta? Siinä tapauksessa Kokemuskortti on oikea valinta!

Olemme tehneet lahjan valinnan helpoksi ja stressittömäksi. Kokemuskortti on lahjakortti Kokemuskauppaan. Kokemuskortin voi käyttää mihin tahansa Kokemuskauppa.comin elämyksistä, myös uutuuksiin ja tuotteisiin, jotka tulevat valikoimaan vasta myöhemmin. Kokemuskortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Viidakkohieronta - Tampere

Koe Viidakontunnelma rentouttavassa spahieronnassa Unelma Spassa.

Viidakon äänet, eteeriset tuoksut, suolarakeet ja kostea höyry tekevät tunnelmasta eksoottisen elämyksen. 

Teemakokkauskurssi - Keski-Suomi

 

Etsitkö yrityksellesi tai kaveriporukallesi jotain maukasta tekemistä yhdessä? Loistavaa ruokaa valitsemallanne teemalla?

Kiinnostaisiko järjestää kokkauskurssi vaikka Kummisedän mafioso - tyyliin, tai valmistaa Mika Waltarin Sinuhe egyptiläisen Theban ankkaa? Näillä kursseilla jokainen onnistuu, ateria on herkullinen ja eläytyminen teemaan luo loistavan puitteen mukavalle illalle. 

Rallikyyditys - Hyvinkää

 

Kokemus ralliauton "kartanlukijana" on unohtumaton kokemus täysverisen ralliauton kyydissä. Auton huikea ääni sekä tietysti kilparenkaiden uskomaton pito osaavan kuljettajan käsittelyssä nostavat tunnelman kattoon!

Tandemlaskuvarjohyppy - Etelä-Suomi

Tandemlaskuvarjohypyllä pääset nopeasti ja vaivattomasti vapaaseen pudotukseen! Tandemhypyllä hyppäät tandemhyppymestarin kanssa samoihin valjaisiin kytkettynä. Hän huolehtii hypyn sujumisesta, ja sinun ei tarvitse kuin olla ja nauttia laskuvarjohypystä.

Sukelluskokeilu - Helsinki

Hiljaisuus ja rauha pinnan alla tarjoavat tärkeää vastapainoa kiireiseen elämänrytmiin. Sukeltamalla pääset tutustumaan täysin erilaiseen maailmaan. Koulutus ja luotettavat varusteet varmistavat turvallisuuden.