teemakuva

Lähtölupa puiden latvoihin - Seikkailupuisto Korkee

Tuotetiedot

Hinta 24,00 € (sis. alv 10%)
Kesto 3 tuntia varusteiden lunastamisesta aukioloajan puitteissa
Paikkakunta
Aikuiset: 24,00 €/hlö
Lasten rata: 14,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Nyt on KORKEE aika

Jos haluat antaa ystävällesi unohtumattoman seikkailun raikkaassa suomalaisessa mäntymetsässä, on KORKEE aika lähettää hänet kohti Helsingin Mustikkamaata. Vai miltä tuntuisi istua keinussa puun latvassa, ihailla saaren maisemia ja seuraavassa hetkessä liukua metsän halki valjaiden varassa, moikaten samalla talitintille.

Seikkailupuisto Korkee on Korkeasaaren kupeessa sijaitseva ekologinen seikkailupuisto, josta löytyy eritasoisia eläviin puihin rakennettuja ratoja jopa 10 metrin korkeudella! Radat on luokiteltu kahteen eri vaikeusasteeseen, joten haastetta riittää eritasoisille seikkailijoille. Ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökunta sekä kokeneen saksalaisen puistorakentajan rakentamat radat tekevät seikkailusta turvallista ja hauskaa niin ensikertalaiselle kuin kokeneemmallekin seikkailijalle.

Mitä lahjakortti sisältää?

  • Seikkailu aikuisten tai lasten radoilla (aikuisille 5 latvarataa 3-10 m korkeudessa, lapsille kolme lasten rataa) 3 tunnin ajan valjaiden lunastamisesta.
  • Koulutuksen, kiipeilyvarusteet ja aimo annoksen hauskanpitoa!

                        
Kenelle tämä  soveltuu?

Aikuisille ja yli 120 cm pitkille seikkailijoille sekä lapsille (2,5 vuotiaasta ylös päin). Seikkailupuisto KORKEE, Mustikkamaa sekä Korkeasaari tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön perheen ja ystävien yhteiseen hauskanpitoon. Sopii erinomaisesti myös synttäreiden, polttareiden tai vaikkapa TYKY-päivän ohjelmanumeroksi. Ryhmille pidämme yhteisen koulutuksen, jonka jälkeen he saavat mennä radoille joko yksitellen tai ryhmänä. Ohjaajat ovat maastossa opastamassa ja tarvittaessa myös radoilla. Seikkailu kehittää fyysistä kuntoa, motoriikkaa, itsetuntoa ja yhteishenkeä sekä toimii turvallisena testiympäristönä vaikkapa korkeapaikan kammoin selättämiseen.

Ystävien menoa yläilmoissa on hauska seurata myös maasta käsin joten kiipeilyn väliin jättävät kannustusjoukotkin kannattaa ottaa mukaan! Tauolla teitä palvelee kahvilamme Tikka. 

Lisätiedot

Osallistujamäärä: 1-120 henkilöä.

Radat: Aikuisille ja yli 120 cm pitkille seikkailijoille on 5 latvarataa. Lapsille (soveltuu 2,5 vuotiaasta ylös päin) on kolme lasten rataa. Lasten huoltajat voivat kulkea veloituksetta mukana maastossa.

Pukeutuminen: Liikunnallinen.

Saatavuus: Kesäkautena 1.5.-31.10. Yli 10 hengen ryhmien (myös pienempien jos kyseessä on polttarit) kannattaa varata aika etukäteen, jotta kiipeilyvälineiden riittävyys voidaan varmistaa. Ajankohdan voi varata Kokemuskaupan asiakaspalvelusta.

Sijainti: Helsingin Mustikkamaa Korkeasaaren kupeessa.