teemakuva

Lasinpuhallus - uniikkiesine

Tuotetiedot

Hinta 124,00 € (sis. alv 24%)
Paikkakunta
1 henkilö: 124,00 €/hlö
2 henkilöä: 93,00 €/hlö
Ryhmä 12-50 henkeä: 70,00 €/hlö
Ryhmä 3-11 henkeä: 85,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Voit tulla puhaltamaan lasia yksin, kaksin tai porukalla.

Uniikkiesineen puhaltamisen vaihtoehtoina ovat karahvi, maljakko, tai kulho sekä pienellä porukalla myös tuoppi.

Uniikkiesineen puhaltaminen

Puhalla oma uniikki lasiesineesi! Valitsemastasi väristä tietenkin, ja toivomallasi signeerauksella!

Tapahtuma sisältää esittelyn, esineen puhaltamisen valitusta väristä lasinpuhaltajan opastuksella, esineen hionnan, signeerauksen toivotulla tavalla.

Lasinpuhallus - Uniikkiesineen puhaltaminen 

Tilaa ei varata yksityiseen käyttöön. Pienten ja isojen ryhmien esineet poikkeavat toisistaan hieman, vaikka kokoluokka onkin puhaltajakokelaiden toiveiden mukaan sama 0,5-1,5 litraa. Yksittäiset tai pienen ryhmän esineet valmistetaan kuumana viimeistelyä myöden, isompien ryhmien esineet lasinpuhaltajat viimeistelevät hiomalla kylmänä. Isojen ryhmien puhallus sujuu näin joutuisammin ja sujuvammin vaikka osallistujia olisi paljon.

Elämykseen varattava aika:

1 hlö: 45min
2 hlö: 60min
3-11 hengen ryhmä: 20min/hlö
12-50 hengen ryhmä: 5-10min/hlö 

Lisätiedot

Osallistujamäärä: 1-50 hlö.

Pukeutuminen: Vapaa.

Saatavuus: Ympäri vuoden.

Sijainti: Soda Shop Design lasinpuhallusstudio, Makasiini Hämeenlinnassa rautatieaseman läheisyydessä.

Esineiden toimitus: Lasiesineet täytyy jäähdyttää hitaasti huoneenlämpöön, jotta jännitteet poistuvat ja niistä tulee kestäviä. Esineitä ei siis saa heti mukaansa, vaan ne voi noutaa lasinpuhallusstudiolta sovitusti 2 viikon kuluttua tapahtumasta tai ne voidaan postittaa teille. Postitus maksaa Postin hinnaston mukaisesti. (2017: 7,90 e/1 lasiesine, 11,90 e/2-5 lasiesinettä (hinnoittelu sama isommissakin lähetyksissä, eli esim. 10 esineen postitus maksaa 23,80 e).)

Erityistiedot: Lasinpuhalluksen järjestäjä huolehtii kaikin tavoin asiakkaidensa turvallisuudesta ja käytettävien laitteiden kunnosta ja toiminnasta. Kaikki elämystapahtumavaihtoehdot on laadittu niin, ettei niihin sisälly mitään vaaraa ja niin, että tapahtumat soveltuvat kaikille ja ilman aiempaa kokemusta. Järjestäjä ei kuitenkaan vastaa asiakkaiden vakuuttamisesta eikä järjestäjä ole vastuussa asiakkaistaan, vaan jokainen tulee elämystapahtumiin omalla vastuullaan. Suosittelemme voimassa olevaa tapaturmavakuutusta.