teemakuva

Lasinpuhallus - lasipallo tai lasihelmi

Tuotetiedot

Hinta 75,00 € (sis. alv 24%)
Paikkakunta
Lasihelmi: 75,00 €/hlö
Lasipallo: 50,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Voit tulla puhaltamaan lasia yksin, kaksin tai porukalla.

Vaihtoehtona on lasipallon puhaltaminen tai lasihelmen valmistaminen.

Lasipallon puhaltaminen

Lasipallon puhaltaminen 

Saat puhaltaa oman uniikin lasipallosi lasinpuhaltajien opastuksella. Valitsemastasi väristä tietenkin, ja toivomallasi signeerauksella! Lasipallo on halkaisijaltaan noin 12cm. Palloa voi pitää koristepallona sisällä tai ulkona, tai siihen voi laittaa led-valot sisään, jolloin pallo muuttuu pieneksi valaisimeksi! Lasipallo puhalletaan perinteisiä lasinpuhallusmenetelmiä käyttäen 1100-asteisesta lasimassasta. Lasinpuhaltajat opastavat vaihe vaiheelta.

Tilaa ei varata yksityiseen käyttöön.

Elämykseen varattava aika:
1hlö: 30min
2-3hlö: 45min
4-5hlö: 60min
6 tai useampi henkilö: 5-8min/hlö

Lasihelmen valmistus

Lasihelmen valmistus 

Tule valmistamaan oma uniikki lasihelmesi kaasuliekin äärellä 1100-asteisesta lasimassasta lasinpuhaltajien avustuksella! Värit saat valita toiveidesi mukaan. Tekemästäsi helmestä kootaan yhdessä neljän yksivärisen pikkuhelmen kanssa kaunis kaulakoru tai yksilöllinen avaimenperä! Lasihelmet valmistetaan pöydän äärellä kuumasta lasista taiteillen ja koristellen erivärisillä kuvioilla.

Tilaa ei varata yksityiseen käyttöön.

Elämykseen varattava aika:
1-2hlö: 45min
3-4 hlö: 60min
5 tai useampi henkilö: 8min/hlö

Lisätiedot

Osallistujamäärä: 1-50 hlö.

Pukeutuminen: Vapaa.

Saatavuus: Ympäri vuoden.

Sijainti: Soda Shop Design lasinpuhallusstudio, Makasiini Hämeenlinnassa rautatieaseman läheisyydessä.

Esineiden toimitus: Lasiesineet täytyy jäähdyttää hitaasti huoneenlämpöön, jotta jännitteet poistuvat ja niistä tulee kestäviä. Esineitä ei siis saa heti mukaansa, vaan ne voi noutaa lasinpuhallusstudiolta sovitusti 2 viikon kuluttua tapahtumasta tai ne voidaan lähettää teille. Postitus maksaa Postin hinnaston mukaisesti. (2017: 5,90 e/1-50 helmeä, 7,90 e/1 lasiesine, 11,90 e/2-5 lasiesinettä (hinnoittelu sama isommissakin lähetyksissä, eli esim. 10 esineen postitus maksaa 23,80 e).)

Erityistiedot: Lasinpuhalluksen järjestäjä huolehtii kaikin tavoin asiakkaidensa turvallisuudesta ja käytettävien laitteiden kunnosta ja toiminnasta. Kaikki elämystapahtumavaihtoehdot on laadittu niin, ettei niihin sisälly mitään vaaraa ja niin, että tapahtumat soveltuvat kaikille ja ilman aiempaa kokemusta. Järjestäjä ei kuitenkaan vastaa asiakkaiden vakuuttamisesta eikä järjestäjä ole vastuussa asiakkaistaan, vaan. jokainen tulee elämystapahtumiin omalla vastuullaan. Suosittelemme voimassa olevaa tapaturmavakuutusta.