teemakuva

Lasten sumopukujen vuokraus

Tuotetiedot

Hinta 169,00 € / ryhmä (sis. alv 24%)
Kesto Max. 2 vrk tai viikonloppu
Paikkakunta

Kysyttävää palvelusta?

Nyt voit vuokrata pienikokoiset lasten sumopuvut lasten juhliin ja tapahtumiin! Saat varmasti loistavan ohjelmanumeron ja hauskaa riittää kaikille. Pehmustetut sumopuvut ja päähineet suojaavat kolhuilta ja vastustajan kanssa voi vaaratta painia. Nämä lasten sumopuvut sopivat suunnilleen 8-14 vuotiaille.
 
Sumopainissa säännöt ovat erittäin yksinkertaiset. Kaksi painijaa kohtaa toisensa kehässä tai haluamallaan rajatulla alueella ja voittaja ratkaistaan seuraavien sääntöjen perusteella:

  1. Ottelija, joka kaatuu tai koskettaa maata millään muulla ruumiinosalla kuin jalkapohjilla, on hävinnyt.
  2. Ottelija, joka astuu, kaatuu tai koskettaa kehän ulkopuolelle, on hävinnyt.

Nämä säännöt tekevät sumopainiottelusta yleensä erittäin lyhyen, joten edellä mainittuja voi vaikka soveltaa siten että otetaan 3x1 minuutin eriä. Eniten voittoja saanut voittaa.

Sääntöjä voi tietenkin muutella ja soveltaa haluamallaan tavalla, mikä vaan parhaiten tilaisuuteenne sopii. Tai sitten voi kehitellä aivan uusia lajeja, esimerkiksi 20 metrin sumojuoksussa riittää vauhtia ja tilanteita.

Lisätiedot

Sumopukuvuokraukseen sisältyy: 2 x sumopuku ja 2 x päähine. Tatamin saa halutessaan mukaan myös samaan hintaan.

Osallistujamäärä: Vapaa.

Pukeutuminen: Vapaa.

Sää: Talvella pakkasraja sumopukujen ulkokäytölle on -10 astetta. Mikäli tilaisuus järjestetään ulkotiloissa kesällä, huolehtikaa tällöin, että alustana on tasainen nurmikko. Sumovarusteet tulee pitää kuivina.

Saatavuus: Ympäri vuoden. Sumopukujen vuokrausajankohdan voi sopia myös etukäteen ottamalla yhteyttä Kokemuskaupan asiakaspalveluun. Noutaessa kannattaa ottaa huomioon, että puvut vievät paljon tilaa. Esim. henkilöautossa puvuille kannattaa varata koko takapenkki.

Erityisohjeet: Sumopaini on asiakkaan järjestämässä tilassa, jolloin tulee huomioida, että tilaa on riittävästi eikä lähettyvillä ole esineitä, jotka voivat mennä rikki, rikkoa puvut tai aiheuttaa henkilövahinkoja. Omavastuu vaurioista, jotka vuokraaja aiheuttaa ohjeiden vastaisella toiminnalla on 500 €.