teemakuva

Liikuteltava palju

Tuotetiedot

Hinta 70,00 € (sis. alv 24%)
Kesto vuorokausi tai viikonloppu
Paikkakunta
- Viikonloppu (pe-su): 140,00 €/vkl
- Vuorokausi (la-su): 90,00 €/vrk
- vuorokausi (ma-to): 70,00 €/vrk
Pesu: 20,00 €/kpl
Polttopuut: 10,00 €/kertalämmitys
Uppopumppu: 10,00 €/kerta

Kysyttävää palvelusta?

Vuokraa liikuteltava palju eli kylpyallas!

Mobiilipaljua voidaan liikutella henkilöautolla ja paljun voit noutaa Jyväskylästä. Perillä tarvitaan ainoastaan vettä n. 1000 litraa, kaikki muu tarvittava kulkee mukana.

Palju on kooltaan 1,7 m x 1,7 m x 1,0 m ja siihen mahtuu max. 5 henkilöä. Lämmönlähteenä toimii 26 kW ulkokamiina. Kylpytynnyrin vesitilavuus on n. 1000 l. Paljun lämpenemisen kesto riippuu ulkoilman lämpötilasta ja siitä, miten kylmällä vedellä palju täytetään. Esimerkiksi järvivedellä täytettynä palju lämpiää keskimäärin 1,5 tunnissa.

Yhdistelmä on jarruton hinattava laite, jota saa liikutella vain tyhjänä. Sen kokonaispaino on 750 kg. Mitat ilman aisaa ovat 3,5 m x 2,1 m.

Halutessasi voit ostaa mukaan myös polttopuut ja/tai uppopumpun sekä pesun. Jos haluat täyttää paljun esim. järvivedellä, niin uppopumpun voi upottaa järveen ja pumpata veden paljuun.

Palju tyhjenee ottamalla tulpan pois. Palju ja kamiina tulee tyhjentää vedestä käytön jälkeen. Talvella tyhjennys on ehdottoman tärkeää.

Paljun mukana tulee ohjeistus sen käyttöön.


Lisätiedot

Kesto:
Mobiilipaljun voi vuokrata vuorokaudeksi (klo 12.00 - 12.00) tai viikonlopuksi (nouto perjantaina klo 14.00 jälkeen, palautus sunnuntaihin klo 16.00 mennessä). Mikäli vuokraat paljun erikoispyhäksi (joulu, juhannus, uuden vuoden aatto, pääsiäinen tai vappu) niin emme veloita siitä extraa.

Osallistujamäärä: Mobiilipaljuun mahtuu kerrallaan max. 5 henkilöä.

Sää: Mobiilipaljua voi käyttää säässä kuin säässä.

Saatavuus:
Ympäri vuoden.

Sijainti: Mobilipaljun voi noutaa Jyväskylästä.

Erityisehdot: Vuokraajan on varmistettava oikeus käyttöpaikkaan sen omistajalta tai haltijalta sekä varmistettava turvallinen sijoittaminen tulisijojen kipinävaara huomioiden (suositus 8 m rakennuksesta). Vuokralleantaja vastaa vaunun liikennöintikelpoisuudesta noudettaessa. Liikenteessä vuokralleottaja vastaa vaunun liikennöintikelpoisuudesta. Käyttöohjeeseen on tutustuttava ennen käyttöönottoa. Vaunu on palautettava puhdistettuna (ellei pesua ole ostettu). Edelleenvuokraus ei ole sallittu.

Lisäpalvelut: Erikseen sovittaessa lisämaksusta on saatavilla kertalämmitys.