teemakuva

Lentosimulaattori Messerschmitt Bf 109

Tuotetiedot

Hinta 99,00 € (sis. alv 0%)
Paikkakunta
Kesto 1 h: 99,00 €/hlö
Kesto 30 min: 69,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Lennä ässien siivenjäljillä! Koe omakohtaisesti jatkosodan ilmataisteluiden vauhti ja jännitys!

Ilmailumuseon uutuussimulaattori tuo kävijän Suomen ilmavoimien maineikkaan Messerschmitt Bf109 G2 -hävittäjän puikkoihin, jolla suomalaisässät saavuttivat lukuisia ilmavoittoja jatkosodan loppuvaiheen 1943-1944 ilmataisteluissa.

Simulaattorin runko on replika aidon saksalaisvalmisteisen hävittäjän rungosta kaikkine hallintalaitteineen. Laadukas kolmen videotykin visuaali projisoi hävittäjän etu- ja sivunäkymät lentäjän ympärille. Lentosimulaattori tarjoaa aidonoloisen kokemuksen hävittäjällä lentämisestä sekä mahdollisuuden kokeilla kynsiään virtuaalisen ilmataistelun kiihkossa.

Lisätiedot

Kesto: Messerschmitt-simulaattoriin järjestetään puolen tunnin ja tunnin opastettuja elämyspaketteja, jotka sisältävät lyhyen perehdytyksen ja lentoaikaa.

Osallistujamäärä: Simulaattoriin mahtuu kerrallaan yksi henkilö. Messerschmitt Bf109 G2-simulaattoria ei suositella nuorille, vaan se sopii paremmin aikuisille.

Saatavuus: Messerschmitt Bf 109 -simulaattorilla lennetään arkisin Ilmailumuseon aukioloaikoina ja lauantaisin klo 12-17. Varaus tulee tehdä etukäteen. Opastus on saatavilla myös englanniksi - tällöin varaus tulee tehdä vähintään viikko etukäteen, jotta englanninkielinen opas saadaan varattua.

Sijainti: Suomen Ilmailumuseon tiloissa (Tietotie 3, Vantaa).

Erityisehdot: Simulaattoritilaan ei pääse pyörätuolin tai rollaattorin kanssa, mutta muita fyysisiä rajoituksia ei ole (ohjaamon istuinratkaisut on suunniteltu sopiviksi myös isoille henkilöille). Simulaattorilentämisessä, kuten kaikessa muussakin ilmailussa, noudatetaan päihteiden suhteen nollatoleranssia.