teemakuva

Maastopyöräretki ja yö puussa

Tuotetiedot

Hinta 1494,00 € (sis. alv 10%)
Kesto 23 h (maastoretki 4-5h / 15-30 km)
Paikkakunta
Henkilömäärä: 249,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Tämä retki on ehdottomasti täynnä ainut kertaisia elämyksiä!

Tällä maastopyöräretkellä kuljemme rauhallisena virtaavan Kymijoen varrella, ajaen välillä korpimetsässä, välillä idyllisessä maalaismaisemassa. Matkalla pysähdymme katsomaan paikallisia luontokohteita ja nähtävyyksiä sekä syömään eväitä. Retken tukikohtana ja yöpymispaikkana toimii historiallinen Anjalan kartano tammikujineen ja tarinoineen.

Tentsile on eräänlainen liikuteltava puumaja, jonka voi rakentaa nopeasti jälkiä jättämättä, ilman vasaraa ja nauloja. Luvassa on ainutlaatuinen yö. Pystytämme yhdessä ympäristöystävällisen Tensile-Eco-Campin, opimme nukkumaan mukavasti puussa ja yövymme tunnelmallisessa kartanon puistossa, Kymijoen rannalla.

Maastoretken jälkeen kokoonnumme viihtyisään saunamajaan syömään lähiruuasta koottua illallista, jonka jälkeen päivä pölyt voi pestä pois saunassa ja pulahtaa vaikka iltauinnille. Illalla on aikaa tutustua kartanon kauniiseen puistoon ja sen tarinoihin.

Ankkapurhan kulttuuripuistossa on kesäisin erilaista lisäpalveluita, kuten taidenäyttelyitä, museo, kansanooppera, vuodemajoitusta, viihtyisä makasiinikahvila ja ravintola Ankkapurhan Helmi.

Lisätiedot

Retki sisältää: retkioppaan palvelut, maastopyörä ja kypärä, ryhmävarusteet, 3 ateriaa, sauna ja pyyhe, opetus Tentsile-puumajoitteen pystyttämiseen sekä yöpyminen kolmen hengen teltassa.

Osallistujamäärä: 6-12 henkilöä.

Sää: Säällä kuin säällä.

Saatavuus:
touko-lokakuu

Sijainti: Ankkapurhan kulttuuripuisto, Anjala, Kymenlaakso.

Lahjakortti voimassa: 12 kk.