teemakuva

Myyttinen metsäretki

Tuotetiedot

Hinta 700,00 € (sis. alv 0%)
Kesto 1-3 h
Paikkakunta
1-20 hlö ryhmä: 700,00 €/ryhmä
Lisähenkilöt: 35,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Myyttinen metsäretki sopii tyky-, virkistys-, strategia- tai kokouspäivän ohjelmaksi, jolloin luonnon välityksellä voidaan käsitellä ryhmälle ja yritykselle ajankohtaisia asioita. Myös syntymäpäiväsankaria, polttarisankaria tai hääparia voidaan huomioida yhdessä Kalevan Naisen metsäisillä keinoilla.

Jätä arki ja kiire taakse, pue yllesi metsäkaapu! Kalevan Nainen johdattaa ryhmäsi sisään metsän portista. Rummun kumina opastaa sinut ja kumppanisi aikamatkalle, luonnon hiljaisen viisauden ja voiman lähteille. Kävele rauhallisesti metsään, omaan sisimpääsi ja löydä uudelleen oma yhteytesi luontoon. Kalevan Nainen herättää eläytyvällä toteutuksellaan eloon esivanhempiemme metsäiset tarinat, joihin pääset sisälle tuntemaan niiden voimauttavan vaikutuksen. Ohjelma pohjautuu suomalaisiin kansantarinoihin, -runoihin, myytteihin ja itkuvirsiin.

Elävien tarinoiden kuunteleminen ja rauhallinen liikkuminen polkua pitkin eheyttävät mieltä ja yhdistävät ryhmää. Metsäretkellä voimme aloittaa uuden vaiheen, valita aivan uuden strategian: heitämme pienissä ryhmissä keskusteltuamme tuleen vanhat käytännöt ja harmistusta aiheuttavat asiat ja jätämme ne taakse. Sen jälkeen valitsemme luonnonmateriaalista uudet mahdollisuudet. Jätämme omia ja yhteisiä toiveita kangassuikaleisiin kirjoitettuina tuulikirjeinä puun oksaan, kiitämme itseämme ja työtovereitamme onnistumisista jättämällä ohranjyviä koivun juurelle. Kaiken jälkeen on juhlan ja mättäästä kaivetun taikaryypyn vuoro – se kohotetaan riemukkailla loitsusanoilla ja nautitaan hyvillä mielin.

Lisätiedot

Yleisohjeet: Myyttinen metsäretki sisältää ohjelman toteutuksen tilaajan järjestämässä paikassa, alkoholittomat taikajuomat (alkoholipitoisista taikajuomista sovitaan erikseen), ohjelmaan kuuluvan pienen leipäpalan, 5 000 vuotta vanhasta liekopuusta valmistetun taikakalun (puuhelmi hamppunarussa) sekä loitsun kotiin vietäväksi.

Kesto: Myyttinen metsäretki kestää 1-3 tuntia ryhmän koosta, tilaajan esittämistä toiveista ja käveltävän matkan pituudesta riippuen. Retken sisältö on muunneltavissa tilaajan toiveiden ja toteutuspaikan mukaan.

Osallistujamäärä: Suositeltava ryhmäkoko on 20-40 henkeä. Isommille ryhmille suositellaan toteutusta, jossa ei liikuta paikasta toiseen kovin paljon.

Sää: Myyttinen metsäretki onnistuu myös sateella. Tarvittaessa kertakäyttösadetakit sisältyvät hintaan.

Pukeutuminen: Myyttisen metsäretken tunnelmaan virittäviä metsäkaapuja on 70 kpl, joiden lisäksi on erilaisia rooliasuja, joita käyttämällä voidaan tehdä metsäinen kalevalainen näytelmä!

Saatavuus: Ympäri vuoden.

Sijainti: Tilaajan järjestämä paikka: metsä, jossa on mahdollisuus sytyttää nuotio.