teemakuva

Off road maastoautosafari

Tuotetiedot

Hinta 234,00 € (sis. alv 10%)
Paikkakunta
Kesto 1 h: 78,00 €/hlö
Kesto 2 h: 148,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Lähde unohtumattomalle maastoautosafarille kokeilemaan miten selviydyt vaativasta off-road maastosta. Safarilla pääset testailemaan omia ajotaitojasi ja rohkeuttasi vaikeassa maastossa. Lammilla kivinen ja jyrkkärinteinen harjumaasto tarjoaa mahtavat puitteet safareille.

Ennen lähtöä safari-isäntä antaa alkuopastuksen maastoajosta, ja tämän jälkeen lähdetään matkaan. Haasteita ajoon tuovat kivet ja kannot, joiden hallittu ylittäminen pitää myös apukuskin valppaana. Kuljettajaa vaihdetaan reitin varrella, ja safari-isäntä opastaa ryhmää koko safarin ajan. Kyydissä voivat olla myös lapset ja ajokortittomat henkilöt.

Safarin aikana on mahdollista pitää tauko nuotiopaikalla ja nauttia retkieväät. Retkieväät tulee tilata etukäteen sopiessasi safarin ajankohdasta (erillismaksu).

Lisätiedot

Osallistujamäärä: 1-15 henkilöä. Käytössä on viisi autoa, joista kuhunkin mahtuu kolme henkilöä. Safarin kokonaishinta muodostuu käytettävien autojen lukumäärän mukaan.

Kesto: Valinnan mukaan 1 h tai 2 h.

Sää: Safareita järjestetään säällä kuin säällä.

Pukeutuminen: Sään mukainen ulkoiluvaatetus ja kosteutta sietävät kengät.

Saatavuus: Lammilla maastoautosafareita järjestetään keväästä syksyyn.

Erityisehdot: Kuljettajalta vaaditaan normaali tieliikennekelpoisuus eli ajokortti. Alkoholijuomien nauttiminen safarilla on kiellettyä, promilleraja kuljettajalla on nolla.