teemakuva

Ohjattu paintball (ulkokenttä)

Tuotetiedot

Hinta 188,00 € (sis. alv 10%)
Kesto n. 2 h/ryhmä
Paikkakunta
Henkilömäärä: 47,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Paintball on periaatteessa samanlaista kuin lapsuuden "rosvo ja poliisi" tai ”länkkäri ja intiaanileikit”, mutta haastavampaa ja korostaa enemmän joukkuepeliä. Peliä voidaan pelata useilla eri säännöillä mutta tavallisin tapa on pelata ns. "Lipun ryöstöä". Tässä pelissä kaikki osallistujat jaetaan kahteen yhtä suureen ja tasavahvuiseen joukkueeseen, jotka erottuvat toisistaan esim. hihanauhoilla tai erivärisillä suojamaskeilla. Pelaajien lukumäärä voi vaihdella kahdesta aina useisiin kymmeniin, mutta sopivimmat koot ovat n. 10-20 henkeä, jolloin pelikentän kooksi riittää noin 150m x 250m rauhallinen alue metsää tai peltoa. Paras maasto on sopivasti suojainen esim. isoja kiviä, puita ja pensaita, jossa aluskasvillisuus on vähäistä.

Pelissä joukkueiden päämääränä on puolustaa omaa lipputukikohtaansa (kummallakin yksi), sekä yrittää ryöstää vastustajan lippua. Erän voittaa se joukkue joka ensimmäisenä tuo vastustajan lipun omaan tukikohtaansa tai poistaa kaikki vastustajat pois pelistä värikuula- aseilla. Erät kestävät erikseen sovitun ajan riippuen pelaajamäärästä. Mikäli tämän ajan kuluessa ei tapahdu lipunryöstöä tai koko vastustavan joukkueen "eliminointia", on peli tasapeli. Erän loputtua voi pitää pienen tauon kunnes kaikki pelaajat saavat varusteensa kuntoon (lippaat täyteen ja väriläiskät pois vaatteista).

Peliin sisältyy ohjaus, tarvittavat varusteet ja suojahaalari. Pelaajilla tulee olla omat kengät.

Lisätiedot

Paintball kentät: 

  • 7 man sup'air kisakenttä: MM-kilpailuvaatimukset täyttävä. Kenttä koostuu ilmatäytteisistä erimuotoisista ja kokoisista suojista. Kenttä on todella nopea ja siisti. Kentällä korostuvat joukkueiden valitsemien taktiikoiden toimivuus. Eli strategiat, pelaajien nopeus sekä ampumatarkkuus nousevat ratkaiseviksi voiton kannalta.
  • Henkilö- ja kuorma-auton renkaista, maavalleista sekä vanerilevyistä koostuva mukava ja erilainen pelikenttä. Kannattaa kokeilla. 

Värikuulat: Hintaan sisältyy värikuulia 500 kpl/hlö. Lisäkuulat 17eur/500 kpl.

Sää: Pakkasraja on -15 C.

Pukeutuminen: Liikuntaan sopiva säänmukainen vaatetus ja maastossa liikkumiseen soveltuvat kengät. Haalarin alle ei kannata laittaa liikaa vaatetta, sillä pelatessa tulee kuuma. Huomioitavaa on myös, että suojahaalarit kastuessaan saattavat päästää kuulien sisältämää elintarvikeväriä läpi. Väri lähtee useimmista kankaista pesussa pois.

Saatavuus: Paintballia voi pelata ympäri vuoden.

Sijainti: Mikkeli. Paintball on saatavilla myös asiakkaan järjestämään paikkaan 100 km säteellä Mikkelistä. Hinnan päälle tulee matkakulukorvaus 0,80 €/km sekä lisäksi tuntityön hinta, mikäli asiakkaan luona rakennetaan rata. Jos rata on valmiina, tuntityön hintaa ei laskuteta.

Erityisehdot: Laji ei sovellu liikuntarajoitteisille. Alaikäraja on 15 vuotta. Pelaajat eivät saa olla päihtyneitä. Jos ohjaaja havaitsee, että joku seurueesta on päihtynyt, hänellä on oikeus kieltää päihtyneen henkilön osallistuminen.