teemakuva

Oluen ylistys ja kalevalainen vieraantervehdys

Tuotetiedot

Hinta 700,00 € (sis. alv 0%)
Kesto 45-60 min
Paikkakunta
1-23 hlö ryhmä:
Lisähenkilöt: 30,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Oluen ylistys ja kalevalainen vieraantervehdys kohottavat taatusti juhlatunnelmaa. Kansanrunojen säkeiden välissä maistellaan nautinnollisesti juomaa, kunnes lasi on tyhjä. Sitten onkin aika täyttää kolpakot uudelleen ja siirtyä aloittamaan yhteinen juhla.

"Olut on oikia nimensä
hyvä juoma hurskahille
paha paljon juonehille!"

Kalevan Naisen Oluen ylistys –ohjelma alkaa suuren säkkikankaan ja naamion takaa ja jatkuu maljojen riemukkaalla kohottamisella. Sen jälkeen Kalevan Nainen tulee kankaan takaa esiin rumpunsa kanssa ja jatkaa koko ryhmälle tehtävällä riimuennustuksella, lykkyloitsuilla tai vaikkapa lemmennostolla:

Lemmennosto saa kuuman liekin syttymään kuulijan rintaan. Ohjelma on koottu ikivanhoista suomalaisista lemmennostoloitsuista, jotka eivät jätä mitään arvailujen varaan. Rummutus ja väkevä loitsiminen, soivasta kulhosta juotu punainen lemmenjuoma ja mukaan saatu lemmentaika varmistavat, että jokainen löytää omakseen sen oikean.

"Nouse lempi liehumahan
kunnia kukoistamahan,
pala uljaitten miesten mieli
tämän tyttären tyköhön
tämän naisen lantehille!
Pala ihanien naisten mieli
tämän urohon tyköhön
tämän uroon lantehille!"

 

Lisätiedot

Yleisohjeet: Oluen ylistys ja kalevalainen vieraantervehdys sisältää ohjelman toteutuksen tilaajan järjestämässä paikassa sekä alkoholittomat lemmenjuomat (alkoholipitoisista lemmenjuomista sovitaan erikseen). Ohjelma ei sisällä olutta tai ruokaa, vaan ne tulee tilaajan järjestää.

Osallistujamäärä: Ohjelma soveltuu max. 180 henkilölle.

Pukeutuminen: Vapaa.

Saatavuus: Ympäri vuoden.

Sijainti: Tilaajan järjestämä paikka.