teemakuva

Omatoiminen paintball (ulkokenttä)

Tuotetiedot

Hinta 40,00 € (sis. alv 10%)
Paikkakunta
Kesto 2-3 h, 300 kuulaa: 40,00 €/hlö
Kesto 2-3 h, 500 kuulaa: 45,00 €/hlö
Kesto 2-4 h, 1000 kuulaa: 60,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Paintball eli värikuulasota on adrenaliinipaukku numero yksi. Yleensä pelin ideana on perustaa kaksi joukkuetta, jotka taistelevat vastakkain pyrkien eliminoimaan vastustajansa pelistä värikuulan osumalla. Luvassa on hervotonta tulitaistelua, taktikointia, väijymistä, syöksymistä, ...uhreja tulee, mutta lopulta toinen joukkue voittaa.

Peliin sisältyy Tippmann puoliautomaattinen paintball merkkain, maski, haalarit, hihanauhat, huoltopaketti, huurteenesto ja rajaton määrä täyttöilmaa. Tarvittaessa paikan päältä löytyy myös rintapanssareita (8 kpl), kaulasuojia (20 kpl) ja sadeviittoja (50 kpl). Omat kengät tulee olla mukana. Pelaajat saavat käyttöönsä valinnan mukaisen määrän värikuulia, ja paikan päältä voi ostaa lisäkuulia.

Alkuohjeistuksessa opastetaan, miten asetta käytetään ja käydään läpi kaikki tärkeimmät asiat. Lisäksi valvotaan, että peli lähtee hyvin ja turvallisesti käyntiin.

Huhtikuusta 2015 alkaen tapahtuman yhteyteen on varattavissa myös kaksi isoa saunaa: 30 ja 15 hengen saunat. Kysy lisää Kokemuskaupasta.

Lisätiedot:

Paintball kentät:

  • "Soviet Union varikkorata": Soviet Union varikko, jossa on aitoja Suomen armeijan Neuvostoliittolaisvalmisteisia ZIL 131 kuorma-autoja. Tästä ei peltokenttä parane!
  • Metsärata: neljä erinomaista ja erittäin suosittua metsärataa.

 Värikuulat: Hintaan sisältyy värikuulia valinnan mukainen määrä. Lisäkuulat 20€/500kpl.

Pukeutuminen: Liikuntaan sopiva säänmukainen vaatetus ja maastossa liikkumiseen soveltuvat kengät. Haalarin alle ei kannata laittaa liikaa vaatetta, sillä pelatessa tulee kuuma. Huomioitavaa on myös, että suojahaalarit kastuessaan saattavat päästää kuulien sisältämää elintarvikeväriä läpi. Väri lähtee useimmista kankaista pesussa pois. Paikan päällä on suihkutilat asiakkaiden vapaassa käytössä ilman lisämaksua. Suihkuja on neljä kappaletta, joten isompikin ryhmä saa itsensä pestyä mainiosti hikisen pelin jälkeen.

Osallistujamäärä: Minimi osallistujamäärä on neljä henkilöä ja maksimi 100. Yhteen erään kuluu aikaa noin 5-15 min, jonka jälkeen putsataan osumat ja aloitetaan uusi erä.

Saatavuus: Paintballia voi pelata ympäri vuoden. Paintball on saatavilla myös ohjattuna sekä budjettipelinä.

Sijainti: Nurmijärvellä Perttulassa.

Erityisehdot: Laji ei sovellu liikuntarajoitteisille. Alaikäraja on 15 vuotta. Pelaajat eivät saa olla päihtyneitä. Jos ohjaaja havaitsee, että joku seurueesta on päihtynyt, hänellä on oikeus kieltää päihtyneen henkilön osallistuminen.