teemakuva

Paintball - ohjatut pelihetket

Tuotetiedot

Hinta 280,00 € (sis. alv 10%)
Kesto n. 3 h
Paikkakunta
Lisäkuulat: 15,00 €/paketti/500 kpl
Ryhmä max 10 hlö: 350,00 €/ryhmä
Ryhmä max 12 hlö: 420,00 €/ryhmä
Ryhmä max 15 hlö: 525,00 €/ryhmä
Ryhmä max 18 hlö: 630,00 €/ryhmä
Ryhmä max 20 hlö: 700,00 €/ryhmä
Ryhmä max 25 hlö: 875,00 €/ryhmä
Ryhmä max 30 hlö: 1050,00 €/ryhmä
Ryhmä max 8 hlö: 280,00 €/ryhmä

Kysyttävää palvelusta?

Ohjatut paintball-pelit asiakkaan omalla pelipaikalla tai käytössämme olevilla pelialueilla.

Paintball, splättis, survival game… what ever! Nimellä ei väliä, sillä kyseessä on peli, jossa nopeat reaktiot, taktinen silmä ja yhteistyö ratkaisevat. Pelasitpa metsässä tai ilmatäytteisellä kentällämme, muista, että juuri sinä saatat olla vastustajan seuraava kohde... ajattele ja toimi ennen kuin sinut merkataan!

Vain parhaat selviävät. Oletko sinä juuri se, jota kukaan ei nähnyt - ennen kuin oli jo liian myöhäistä? Johditko sinä joukkueesi voittoon kerta toisensa jälkeen? Ilman osuman osumaa!

Peli ei vaadi osallistujilta maratoonarin kuntoa, vaan jokaisen parhaat puolet pääsevät nyt esiin. Nopeaa päätöksentekoa, rautahermoisuutta ja tarkkaa kättä. Kokeile, me takaamme, ettet kadu!

Pelipaketti sisältää ammattitaitoisen ohjauksen, merkkaimen, ponnekaasupullon, lippaan, maskin, haalarit ja 300 värikuulaa.

Lisätiedot

Osallistujamäärä: Max. 30 hlö.

Sijainti: Toteutusaika ja -paikka sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen. Pelikenttää ei ole järjestäjän puolelta vakituisesti käytössä kaikilla paikkakunnilla, mutta tarvittaessa sellainen voidaan etsiä. Ilmatäytteinen kenttä on siirrettävissä minne tahansa.

Erityisehdot: Alaikäiset tarvitsevat huoltajan kirjallisen luvan. Osallistujat eivät saa olla päihtyneitä. Jos ohjaaja havaitsee, että joku osallistujista on päihtynyt, hänellä on oikeus kieltää päihtyneen henkilön osallistuminen. Pelialueen käyttöön tarvitaan aina maanomistajan lupa!

Pukeutuminen: Säänmukaiset, maastossa liikkumiseen soveltuvat kengät ja vaatetus.

Saatavuus: Järjestetään ympäri vuoden.