teemakuva

Paintball - Sissos Arena Vip

Tuotetiedot

Hinta 712,00 € (sis. alv 10%)
Kesto 3,5 h
Paikkakunta
Henkilömäärä: 89,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Paintball-peliin premium-paketti, joka sisältää kaikki pelivarusteet, 500 kuulaa, riittävästi vetäjiä, pelitapahtuman 3,5 tunniksi ja pelitapahtuman kruunaavat kuohuviinit koko ryhmälle!

Pakettiin kuuluu myös yhteen peliin ryhmänjohtajille täysautomaatti-aseet (+100 ylimääräistä kuulaa), joilla ryhmänjohtajat voivat tukea joukkueen etenemistä.

Pelikentän esteet ja suojat on sijoitettu paikoilleen yhteistyössä kilpapelaajien kanssa ja näin kentästä on saatu erittäin pelattava ja mielenkiintoinen. Esteiden avulla kentästä saadaan tasapuolisempi kaikille pelaajille. Eteneminen kentällä helpottuu merkittävästi, kun pelaaja voi edetä esteeltä toiselle avoimella kentällä ryntäilyn sijaan. 

Pelikenttiä on käytössä yhteensä kaksi ulkokenttää: ”Petroskoi” ja "Normandia”. Maksimikapasiteetti on yhteensä noin 60 pelaajaa yhtä kenttää kohden.

Lisätiedot:

Värikuulat: Hintaan sisältyy värikuulia 500 kpl/pelaaja. Lisäkuulat 7 e/100 kpl tai 20 e/500 kpl pussi (ostettavissa paikan päältä).

Osallistujamäärä: 8-200 hlö. Yli 50 henkilön ryhmille kysy tarjous!

Saatavuus:  Kevät, kesä ja syksy sopimuksen mukaan. Talvella suosittelemme sisäpelihallia.

Sijainti: Pelikenttä sijaitsee Malminkartanon täytemäkeä vastapäätä, Vihdintien varressa, Kehä I:en ja Kehä III:en välissä.

Pukeutuminen: Liikuntaan sopiva säänmukainen vaatetus ja maastossa liikkumiseen soveltuvat kengät. Haalarin alle ei kannata laittaa liikaa vaatetta, sillä pelatessa tulee kuuma. Huomioitavaa on myös, että suojahaalarit kastuessaan saattavat päästää kuulien sisältämää väriä läpi. Väri lähtee useimmista kankaista pesussa pois. 

Erityisehdot: Laji ei sovellu liikuntarajoitteisille. Ikäraja 12-v. Alle 15-v. vain huoltajan / vanhemman (esim. koululaisilla opettaja) seurassa.