teemakuva

Paintball

Tuotetiedot

Hinta 300,00 € (sis. alv 10%)
Kesto 3-5 h
Paikkakunta
300 kuulaa/hlö: 50,00 €/hlö
500 kuulaa/hlö: 55,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Se on sota nyt! Siis värikuulasota. Kerää kasaan huippuporukka ja tule viettämään adrenaliinipitoinen päivä Hailuodon haastaviin maastoihin värikuulasodan merkeissä. Luvassa on hervotonta tulitaistelua, taktikointia, väijymistä ja syöksymistä.

Voit valita peruspelin 2-3 joukkueelle tai yksilöpelin.

Paketti sisältää puoliautomaattisen värikuula-aseen, kuulia valitun määrän, suojahaalarin, maskin  ja opastuksen pelialueelle + pelialueen käytön.

Lisämausteiksi voitte valita tapahtumaanne mm. telttasaunan, kenttälounaan tai kunnon illallisen. Kysy lisukkeita Kokemuskaupan asiakaspalvelusta!

Lisätiedot

Erityisohjeet osallistujille: Värikuulasodassa on pakollisten suojavarusteiden käyttö ja annettujen turvamääräysten noudattaminen pakollista.

Osallistujamäärä: Vähintään 6 henkilöä.

Kesto: Ohjelman kokonaiskesto on noin 3-5 tuntia.

Pukeutuminen: Liikuntaan sopiva säänmukainen vaatetus ja maastossa liikkumiseen soveltuvat kengät. Haalarin alle ei kannata laittaa liikaa vaatetta, sillä pelatessa tulee kuuma. Huomioitavaa on myös, että suojahaalarit kastuessaan saattavat päästää kuulien sisältämää elintarvikeväriä läpi. Väri lähtee useimmista kankaista pesussa pois.

Saatavuus: Paintballia voi pelata ympäri vuoden.

Sijainti: Hailuoto (Oulun lähellä).