teemakuva

Pallomeribileet

Tuotetiedot

Hinta 1136,00 € (sis. alv 0%)
Pori: 1199,00 €/bileet
Rauma: 1136,00 €/bileet
Tampere: 1276,00 €/bileet
Turku: 1172,00 €/bileet

Kysyttävää palvelusta?

Voitko kuvitella 20 000 palloa ympärilläsi? Tule vapauttamaan itsesi aikuisuuden kahleista ja hyppää mukaan! Kunnon ruotsinlaivameininkiä!

Biletyskäyttöön suunniteltuja altaita löytyy useita. Yleisin altaan koko on 4 x 4 metriä, mutta myös 3,6 x 3,6 metrin kokoista allasta on mahdollista käyttää.

Pallomeribileet järjestetään avaimet käteen-periaatteella. Bileiden päätyttyä siivous hoidetaan pallomeren osalta. Paikalla on aina kaksi henkilöä pitämässä huolen järjestelyjen sujuvuudesta. 

Lisätiedot

Osallistujamäärä: Koko bileporukka.

Pukeutuminen: Vapaa pukeutuminen.

Saatavuus: Ympäri vuoden.

Sijainti: Ravintoloiden lisäksi pallomeribileitä järjestetään yksityistilaisuuksissa ja ulkoilmatapahtumissa. Pallomeribileet on saatavilla ympäri Suomen. Kalusto kuljetetaan paikan päälle Laitilasta, joten kokonaishinta muodostuu sijainnin mukaan. Mikäli matkaa Laitilasta on yli 150 km suunta, tulee lisäksi majoitus ja ruokailu kahdelle. Näissä tilanteissa kysy tarjous!

Erityistiedot: Pallomeribileissä tulee käyttää muovituoppeja/-astioita. Tilaaja sitoutuu järjestämään pallomeribileisiin riittävästi sähköä. Tilaaja huolehtii järjestyksenvalvonnasta.