teemakuva

Parihaaste: panssarivaunulla ajo kahdelle

Tuotetiedot

Hinta 190,00 € / ryhmä (sis. alv 10%)
Kesto Kokonaiskesto n. 1,5h/pari
Ryhmäkoko 2
Paikkakunta

Kysyttävää palvelusta?

Moottorin jylinä, telaketjujen kolina, vieno dieselin aromi – mikäpä sen parempaa!

Tarjoamassamme palvelussa panssarivaunu muuntuu sotaelokuvien hitaasti etenevästä tuhonkylväjästä ketteräksi kulkupeliksi, jonka hallitseminen on helppoa, turvallista ja ennen kaikkea hauskaa.

 

Mitä kokemukseen sisältyy?

Jokainen Panssarikolonnan parihaaste on toiminnantäytteinen yksityistilaisuus, jossa aikaa ei huku kahvikuppi kädessä oman vuoron odottamiseen. Parihaaste sisältää seuraavat vaiheet:

  • Perehdytys vaunun hallintalaitteisiin, tekniikkaan ja turvallisuusasioihin
  • Ajo-opastus, jonka päätteeksi toinen parista ajaa ja toinen yrittää parhaansa mukaan osua vauhdista harjoitusmaaleihin vaunun airsoft-aseella
  • Kierroksen jälkeen roolit vaihtuvat toisin päin, lopuksi ajosuoritukset arvostellaan ajolinjojen, tilannenopeuden ja osumatarkkuuden perusteella
  • Osallistunut pari saa diplomin muiden ihailtavaksi
 
Panssarivaunulla ajo 

Kenelle panssarivaunulla ajo soveltuu?

Tapahtuma on suunnattu erityisesti erilaista elämystä arvostaville pariskunnille ja ystäville. Lahjakortti sopii hyvin esimerkiksi sykähdyttäväksi häälahjaksi tai syntymäpäivälahjaksi. Halutessaan ystäväparit pääsevät ottamaan toisistaan mittaa yhdistelemällä useampia parihaastelahjakortteja.

Vaunussa on ratti ja automaattivaihteisto, joten ajaminen on helppo ja nopea oppia eikä erehtymisen mahdollisuutta käytännössä ole. Vaunulla pääsevät siis jyristelemään kaikki asiasta kiinnostuneet, jotka mahtuvat sisään ajajan luukusta ja yltävät polkimille.

Panssarivaunun tekniset tiedot:

  • Kalustona itävaltalainen Saurer 4K 4FA G2 -rynnäkköpanssarivaunu sekä airsoft-ase
  • Huippunopeus maantiellä 60,5 km/h
  • 10 litrainen, 6-sylinterinen dieselmoottori (184 kW / 250 hp, 890 Nm)
  • Automaattivaihdelaatikko (3 eteen, 1 taakse)
  • Panssarivaunuja valmistettu 445 kappaletta, käytetty Itävallan lisäksi Kreikassa, Boliviassa ja Nigeriassa

 

Tältä se näyttää:

 

 

Lisätiedot

Osallistujamäärä: Panssarivaunua pääsee ajamaan 2 hlö kerrallaan.

Ikä: Ohjeellisena ikärajana on 15 vuoden ikä. Nuorempien kohdalla katsotaan paikanpäällä onko tarpeen suorittaa ajo esimerkiksi alennetulla nopeudella. Suurin osa nuorista ajajistamme ovat suoriutuneet hyvin, mutta joillakin saattaa olla haasteita ison laitteen muotojen hahmottamisen tai kaasun säätelyn kanssa. Käytämme siis tapauskohtaisesti harkintaa, turvallisuus aina edellä. Ajajan minimipituus on 150 cm.

Saatavuus: Ajoja järjestetään 1.4.-31.12. välilläAjoaikoja on tarjolla myös viikonloppuisin, tarkasta tilanne reaaliajasta palveluntarjoajan ajanvaraussivuilta. Kun olet ostanut Kokemuskaupasta lahjakortin, voit varata ajelun ajankohdan Panssarikolonnan sivuilta. 

Sijainti: Pääosin ajetaan arkipäivisin Lopella ja viikonloppuisin Vihtijärvellä, mutta satunnaisia poikkeamia saattaa olla. Järjestäjä määrittelee ajopaikan varaustilanteen mukaan. 

Erityistiedot: Panssarivaunulla ajo onnistuu minimissään 150 cm pituiselta henkilöltä. 

Lahjakortti voimassa: 12 kk.