teemakuva

Plasmahoito yläluomet

Tuotetiedot

Hinta 350,00 € / hlö (sis. alv 24%)
Paikkakunta

Kysyttävää palvelusta?

LCN Plasma – Tehokas vaihtoehto ihon kiinteyttämiseen ja juonteiden häivyttämiseen
Uutuushoito, plasmavälähdykseen perustuva LCN Plasma kiinteyttää ihoa ilman että hoitopää koskettaa ihoa. Plasmasalama muodostaa iholle pienen höyrystymispisteen. Iho supistuu ja kiinteytyy välittömästi. Hoidon jälkeen iho jatkaa kiinteytymistään noin kolmen kuukauden ajan, fibroblast-soluissa tapahtuvan lisääntyneen kollageenin tuotannon ansiosta.

LCN-plasmahoidon kulku
Asiakkaan iho desinfioidaan ja pintapuudutetaan puudutevoiteella. Kun hoidettava alue on puutunut, iho desinfioidaan uudelleen ja aloitetaan hoito. Hoitopää viedään lähelle ihoa ja se muodostaa iholle plasmavälähdyksen avulla pienen höyrystymispisteen. Pisteen kohdalle muodostuu pieni vaaleanruskea rupi. Iho kiinteytyy ja supistuu välittömästi ja esimerkiksi yläluomella hoitotulos on yleensä nähtävissä heti hoidon jälkeen. Huomioithan, että hoitotulos jatkaa tekeytymistään vielä noin kolmen kuukauden ajan.

Toipuminen
Ruvet paranevat noin 4-7 päivässä itsestään.
Koko parantumisprosessin ajan on erittäin tärkeää pitää iho täysin kuivana eikä hoidetulle alueelle pidä käyttää hoitovoiteita tai meikkiä. Rupien lähdettyä auringolta suojautuminen on tärkeää. Hoito voidaan uusia 8–12 viikon kuluttua.

Heti hoidon jälkeen iho alkaa punoittaa ja turvota. Turvotus on voimakkainta seuraavana päivänä ja sen kokonaiskesto kuten rupien paranemisaikakin on yksilöllistä.

Huomioithan vasta-aiheet eli tapaukset, jolloin hoitoa ei voida tehdä:
Pahanlaatuiset ihotaudit
Aktiivinen tulehdus
Herpes, systemaattinen lupus, porfyria
Valolle reagoivat lääkehoidot kuten isotretoiini ja tetrasykliini
Aids ja HIV
Hoitamaton diabetes
Antikoagulanttihoidot
Sydänsairaudet, sydämentahdistin, verenohennuslääkkeet
Kortisonilääkitys
Leikkaus viimeisen 6 kk:n aikana.
Raskaus
Imetys