teemakuva

Poker Night

Tuotetiedot

Hinta 848,70 € (sis. alv 24%)
Kesto 2-3 h
Paikkakunta
1 pelipöytä: 848,70 €/max. 20 hlö
2 pelipöytää: 1340,70 €/max. 40 hlö

Kysyttävää palvelusta?

Poker Night on jännittävä ja hauska ohjelma, joka sopii kaikkiin tapahtumiinne. Voitte järjestää turnauksen juhlienne pääteemaaksi tai vaikkapa vain sivuohjelmaksi.

Ilta koostuu 2-3 tunnin turnauksesta, jonka aikana pelimerkkipinot vaihtavat omistajaa. Jännittävän illan päätteeksi katsotaan, kuka korjaa koko potin.

Vaikka oikeasta rahasta ei pelatakaan, niin jännitystä ja hauskaa ajanvietettä on varmasti luvassa, kun panoksena on sinun yrityksesi pokerimestaruus!

Tarjoamme valmiin ja helpon avaimet käteen paketin, jossa on kaikki valmiina. Ammattitaitoiset pelinhoitajat, pokeripöydät, pelitarvikkeet sekä yrityksellenne kaiverrettu palkintopokaali.

Turnaus räätälöidään tapahtumaanne sopivaksi ottaen huomioon osallistujien aikaisemman kokemuksen pokerista ja tilaisuuden halutun keston. Aikaisempaa kokemusta pokerista ei siis osallistujilta vaadita.

Lisätiedot:

Osallistujamäärä: Yksi pelipöytä sopii max. 20 henkilön ryhmille, kaksi pelipöytää max. 40 henkilön ryhmille.

Saatavuus: Ympäri vuoden.

Sijainti: Helsinki ja Oulu, asiakkaan omissa tiloissa (tarvittaessa järjestäjä auttaa löytämään paikan). Haluttaessa Poker Night voidaan järjestää missä päin Suomea tahansa. Tällöin hintaan lisätään matkakulut Helsingistä tai Oulusta tapahtumapaikalle ja takaisin. Kysy tarjous!

Lisäpalvelut: Tarvittaessa vuokraamme myös äänen- ja kuvantoiston tapahtumaan.