teemakuva

Pokerikoulu

Tuotetiedot

Hinta 799,50 € (sis. alv 24%)
Kesto 2 h
Paikkakunta
1-10 hlö ryhmä: 799,50 €/ryhmä
11-20 hlö ryhmä: 1476,00 €/ryhmä
21-30 hlö ryhmä: 2029,50 €/ryhmä
Lisäpöydät: 553,50 €/pöytä

Kysyttävää palvelusta?

Texas Hold'em on jo vuosien ajan ollut maailmalaajuisesti suosituin pokeripeli. Nyt pokerikoulu tarjoaa teille mahdollisuuden oppia tämän kiehtovan pelin salat - asiantuntevassa opastuksessa. Pokerikoulussa viihtyvät sekä aloittelijat että peliin jo tutustuneet korttihait.

Pokerikoulussa kerromme pokerin historiasta, opetetamme pelin säännöt ja perusstrategiat jonka jälkeen pelataan leikkimielinen pokeriturnaus "verenmaku suussa".

Herrasmiestunnelmaan kuuluvat luonnollisesti aidot pokeripöydät, silinterihatut, aurinkolasit ja ammattitaitoiset pokerikouluttajat/jakajat. Taustalla soi fiilistä luova musiikki ja voittaja saa kunniakirjan. Pokerikoulu järjestetään Suomen lakien puitteissa, pelaamme kunniasta ja maineesta.

Voittaako rohkea toimitusjohtaja vai viekö potin tarkka kirjanpitäjä? Kestääkö myyntijohtajan pokerinaama bluffin edessä? Koe pokerin suuret tunteet, voiton hetket, karmivat ohivedot ja naurun purskahdukset. Opit pelin tiimellyksessä jotain uutta työkaveristasi, asiakkaastasi tai kenties yhtiökumppanistasi.

Lisätiedot

Yleisohjeet osallistujille: Jokaista kymmentä pelaajaa kohden on yksi pelipöytä. Kouluttajia/jakajia on yksi kussakin pöydässä. Lisäksi saatavilla on perehtyttämismateriaali (vihkonen). Pokerikoulu mahdollista saada suomen ja englannin kielellä.

Osallistujamäärä: 10-30 henkilöä. Mahdollisuus tilata lisäpöytiä, yhteen pöytään mahtuu 10 pelaajaa.

Sää: Ei säävarausta, tapahtuma sisätiloissa.

Pukeutuminen: Vapaa.

Saatavuus: Mahdollisuus järjestää ympäri vuoden.

Sijainti: Asiakkaan omissa tiloissa. Pääkaupunkiseudulta löytyy myös kokouspaikkoja tai ravintoloita, joissa on varattavissa tarvittavat kabinetit. Pienet ryhmät sovittavissa myös järjestäjän tiloihin. Muualle Suomeen kysy tarjous Kokemuskaupasta.