teemakuva

Herkullisin hetki ikinä - raakasuklaan valmistus

Tuotetiedot

Hinta 1736,00 € (sis. alv 24%)
Kesto 2-3 h
Keski-Suomi: 1736,00 €/ryhmä (5-25 hlö)
Pirkanmaa: 1240,00 €/ryhmä (5-25 hlö)
PK-seutu: 1488,00 €/ryhmä (5-25 hlö)

Kysyttävää palvelusta?

Koe raakasuklaan lumo Jaakko Halmetojan kanssa!

"Jaakko Halmetojaa voi hyvällä omalla tunnolla tituleerata suoranaiseksi suklaan valmistuksen guruksi. Kyseessä ei ole mikä tahansa sokeri-rasvamössötaituri vaan oikea suklaa-alkemisti, joka taikoo raakasuklaasta ehkäpä maailman maistuvinta terveysherkkua. Maun lisäksi Jaakon suklaan erottaa muista siitä, että sen valmistukseen käytetään pääasiassa erilaisia superruokia, kuten raakaa kaakaota, maca-jauhetta ja goji-marjoja." - Kunto & Terveys -lehti (5/2010)

Herkillisin hetki ikinä sisältää luennon, workshopin ja kurssimateriaalit:

1) Totuus suklaasta -luento-osuus. Luento käy hauskasti läpi suklaan historiaa ja paljastaa totuuden, jonka jokainen on aina halunnut kuulla: Suklaa onkin terveellistä! Eikä pelkästään terveellistä, vaan huipputerveellistä. Luento pitää sisällään informaatiota suklaan alkuperäisestä raaka-aineesta, prosessoimattomasta kaakaosta sekä sen terveyshyödyistä ja käyttötavoista. Tämä inspiroiva luento on täynnä huumoria ja uniikkia tietoa, jota et taatusti kuule tavallisella ravintoluennolla!

2) Workshop huippulaadukkailla raaka-aineilla. Jokainen osallistuja pääsee tapahtuman aikana tekemään oman suklaansa ja raakasuklaan valmistaminen käydään läpi käytännössä - vaihe vaiheelta. Suklaamaistiaisia on tarjolla koko tapahtuman ajan ja herkkuja riittää myös kotiin vietäväksi. Kurssilla käytetään ainoastaan luomulaatuisia, valikoituja raaka-aineita. Suklaan valmistamiseen ei käytetä maitotuotteita tai gluteiinia sisältäviä raaka-aineita.

3) Herkullisin Hetki Ikinä -kurssimateriaalit. Paketti sisältää asiaa suklaan terveyshyödyistä, eri valmistusvaiheista ja runsaasti valmiita reseptejä.

Tapahtuman järjestämiseen (suositeltavat) välineet:

- Liedellinen keittiö (jos ei löydy suunnitellusta tilasta, kurssin pitäjä tuo retkilieden mukanaan)
- 2 hyllyä vapaata tilaa pakastimessa
- 2 leikkuualustaa (min. 30x40cm)
- 2 keittiöveistä (paksuteräistä kokkiveistä)
- 2 kulhoa + 1/osallistuja (mielellään metallisia, halkaisijaltaan 15-30cm)
- Vesipiste, lusikoita, käsipyyhkeitä

Jos paikalta ei löydy yllä mainittuja tarvikkeita (tai löytyy vain osa), on tarpeelliset välineet mahdollista järjestää paikalle Jaakko Halmetojan toimesta.

Lisätiedot:

Osallistujamäärä: 5-25 henkilöä.

Sää: Sisätiloissa säällä kuin säällä.

Pukeutuminen: Vapaa.

Saatavuus:
Ympäri vuoden.

Sijainti: Asiakkaan omissa tiloissa. Chocolove Promotions -organisaatio auttaa tarvittaessa myös tapahtuman järjestämiseen soveltuvan paikan löytämisessä - missäpäin Suomea tahansa. Kysy tarjous Kokemuskauppa.comista.

Erityisehdot: Asiakkaan tulee huolehtia, että paikan päällä on tapahtuman järjestämiseen tarvittavat välineet kuten yllä.