teemakuva

Ralliajotilaisuus ryhmälle

Tuotetiedot

Hinta 1540,00 € (sis. alv 10%)
Paikkakunta
1-6 hlö ryhmä: 1540,00 €/ryhmä
Lisähenkilöt: 165,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Erikokoisilla ryhmillä on mahdollisuus kokeilla kilpa-autoilua turvallisesti oman porukan kesken. Tätä ajotilaisuutta voi käyttää yrityksen asiakkaiden viihdyttämiseen, henkilöstön palkitsemiseen tai vaikka polttareiden kohokohtana. Haalarit niskaan, kypärä päähän, vyöt kireälle ja mahtava elämys alkaa!

Ralliajotilaisuuteen sisältyy:

  • lämmittelyajot
  • aika-ajot
  • kahvi- ja makkaratauko, ohjeistus finaaleihin
  • finaalilähdöt
  • palkintojen jako

Käytössä on 2-litraisia Sierroja riittävä määrä. Turvallisuussyistä radalle päästetään neljä autoa kerrallaan. Finaalivaiheessa se tarkoittaa sitä, että ensimmäisessä finaalissa ajavat aika-ajon 4 hitainta, ja heistä voittaja pääsee neljänneksi lähtijäksi seuraavaan erään, jossa on mukana kolme seuraavaa jne, kunnes viimeisessä finaalissa on kolme aika-ajon nopeinta ja edellisen erän voittaja.

Tilaisuuden ajan käytettävissä on radan kahvio, jonka tarjonta sisältyy hintaan. Tarjolla on kahvia, virvokkeita, suklaapatukoita, sämpylöitä ja grillimakkaraa.

Lisätiedot

Osallistujamäärä: 1-20 henkilöä. Ensimmäiset kuusi henkilöä kiinteään ryhmähintaan.

Kesto: Aikataulu sovitaan asiakkaan kanssa yksilöllisesti.

Sää: Rankkasateiden varalta on säävaraus, jolloin tapahtuma siirretään toiseen ajankohtaan.

Pukeutuminen: Vapaa.

Saatavuus:  Pääsääntöisesti ympäri vuoden, palvelu ei ole saatavilla kelirikkoaikoina joulukuussa ja huhtikuussa. Ajoajat ovat arkipäivisin 12-20 ja viikonloppuisin 12-18. Varaus vähintään viikko ennen tapahtumaa.

Sijainti: Loppi Saukkolan EK.

Erityisehdot: Liikennevakuutuksen piiriin kuulumattomissa, itse aiheutetuissa vahingoissa omavastuun yläraja on 600 euroa.