teemakuva

Rallicross tutustumisajo

Tuotetiedot

Hinta 80,00 € (sis. alv 10%)
Kesto ajoaikaa 10 min, kokonaiskesto 1,5 h
Paikkakunta
Henkilömäärä: 80,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Tervetuloa kokeilemaan kilpa-autoilua turvallisesti!

Haalarit niskaan, kypärä päähän, vyöt kireälle ja mahtava elämys alkaa. Järjestämme ajotilaisuuden, johon pääsee mukaan korkeintaan 20 ensimmäistä. Autoina ovat rallycross-varusteiset Ford Sierrat.

Rallielämys aloitetaan ohjeiden läpikäynnillä ja ajojärjestyksen arpomisella. Sen jälkeen osallistujat pääsevät ajamaan 10 minuutin tutustumisjakson 4 auton ryhmissä. Tämä tarkoittaa omasta vauhdista riippuen 10-15 kierrosta, jonka aikana varmasti kuskille tulee hyvä tuntuma ja hiki nousee pintaan.

Osallistujilla ei tarvitse olla autourheilutaustaa, lisenssiä tai ajokorttia.

Mikäli polte yltyy ensi kokeilun jälkeen kovaksi, voit ostaa paikan päällä myös lisää ajoaikaa tai täyden osallistumisoikeuden aika-ajoihin ja finaaleihin (mikäli niissä on tilaa). Voit myös varmistaa paikkasi kerralla koko ralliajotapahtumaan klikkaamalla avoin rallikokeilupäivä.

Lisätiedot

Osallistujamäärä: Max. 20 henkilöä. Ajotapahtuma toteutetaan, kun osallistujia on vähintään kuusi. (Aiemmat ajotapahtumat ovat tulleet täyteen jo hyvissä ajoin.)

Sää: Säällä kuin säällä.

Pukeutuminen: Vapaa.

Saatavuus: Saatavilla ympäri vuoden (poislukien kelirikkoaika) ennalta määrättyinä päivinä, yleensä lauantaisin. Ajoajat ovat arkipäivisin välillä 12-20 ja viikonloppuisin 12-18. 

Sijainti: Lopella (Saukkolan EK, ilmoittautuminen klo 10.30).

Erityisehdot: Liikennevakuutuksen piiriin kuulumattomissa, itse aiheutetuissa vahingoissa omavastuun yläraja on 600 euroa.